Ζώδια: Για ποιους φαντασία και δημιουργικότητα οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία

Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Σπουδαίες ιδέες και δημιουργικότητα μας συνοδεύουν στην επαγγελματική διαδρομή, δίνοντάς μας την ευκαιρία να μεγαλουργήσουμε και να διαπρέψουμε στον τομέα της καριέρας.

Παράλληλα, ξεφεύγουμε από την σκληρότητα και

τον συντηρητισμό και αντιλαμβανόμαστε με μεγαλύτερη ενσυναίσθηση πως κινούνται και συμπεριφέρονται οι γύρω μας.

Στην προσωπική μας ζωή, δεν λείπει ο ρεαλισμός και το συναίσθημα βοηθώντας μας να κατασταλάξουμε στα κατάλληλα συμπεράσματα.

Έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μία σχέση σε στέρεη βάση που μας ικανοποιεί και καλύπτει όλες μας τις ανάγκες.

Σε κοινωνικό επίπεδο μπορούμε να διευρύνουμε την επιρροή μας γνωρίζοντας πρόσωπα που θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά στις επιδιώξεις μας και θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες μέχρι το πρωί σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αποφασιστικότητα και διαίσθηση βοηθούν να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος με αποτελεσματικό τρόπο.

Το πρωί η Σελήνη περνάει στον Κριό αλλάζοντας ραγδαία τις ενέργειες. Η ενεργητικότητα αυξάνεται και δεν αποκλείεται να πάρουμε πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο εντυπωσιάζοντας το περιβάλλον μας.

Οφείλουμε μόνο να μετριάσουμε την ένταση και τον παρορμητισμό που μπορεί να μας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές που αργότερα θα μετανιώσουμε.

Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω δεν επιτρέπει να επικοινωνήσουμε συναισθήματα και σκέψεις με ορθολογικό τρόπο. Είναι πιθανό να παρασυρθούμε από τον εκνευρισμό σε συμπεριφορές και λόγια που θα προκαλέσουν υπερένταση στον επαγγελματικό χώρο.

Καλό είναι να ελέγξουμε τα νεύρα μας αποφεύγοντας να συγκρουστούμε με φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους δυσκολεύοντας την κατάσταση που βιώνουμε στον τομέα της καριέρας.

Αργά το βράδυ το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Αιγόκερω πυροδοτεί εντονότερες καταστάσεις. Είναι προτιμότερο να μην επιχειρήσουμε να προχωρήσουμε σε επαγγελματικά σχέδια για τις σπασμωδικές κινήσεις και συμπεριφορές δεν θα βοηθήσουν να επιτύχουμε τους στόχους μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζώδια,zodia