Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τον ΕΦΕΤ στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Καλύτερη κατάρτιση για ασφαλέστερα τρόφιμα» (BTSF)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε από τον ΕΦΕΤ, στην Αθήνα, από τις 16 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2013, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης με τίτλο : «Σύνθεση τροφίμων και παροχή πληροφοριών για τα τρόφιμα (Food Composition and Information)» στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Καλύτερη κατάρτιση για ασφαλέστερα τρόφιμα» (BTSF).
Keywords
Τυχαία Θέματα