« “Greek & Proud” είναι η ατάκα στο μπλουζάκι της χρονιάς»

15:23 27/12/2011 - Πηγή: Myself

Το «Όλα» είναι μία από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης και ο Θέμος Αναστασιάδης εξηγεί στο περιοδικό «7ΜΕΡΕΣTV» τι είναι αυτό που κάνει την εκπομπή του ανθεκτική στο χρόνο: «Τo τι έχει αυτή η εκπομπή προσπαθώ κι εγώ κάθε χρόνο να το βρω. Αναρωτιέμαι δηλαδή γιατί συνεχίζεται. Προς το παρόν αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι η εκπομπή γίνεται βασικά για να έρχονται ορισμένα πρόσωπα στα οποία έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια.» Ο δημοσιογράφος αναλύει επίσης

τα στοιχεία που διαφοροποιούν τη συγκεκριμένη εκπομπή: «Είναι πάρα πολύ απλό! Καμία άλλη εκπομπή δεν έχει τόσο άσχημο, τόσο χοντρό και τόσο δυσλεκτικό παρουσιαστή, άρα η εκπομπή μας είναι εξορισμού διαφοροποιημένη. Επίσης, καμία άλλη εκπομπή δεν έχει τόσο ξεχωριστές γυναικείες παρουσίες. Οι περισσότερες έχουν κάποιες που είναι λίγο ταλαιπωρημένες από τη ζωή^ για να το πω κομψά, όσες δεν έχουν προλάβει να παντρευτούν εφοπλιστές ή άλλες που ανήκουν σε μία διαφορετική κατηγορία από τις δικές μας. Και δεύτερον, ταυτίζεται ο τηλεθεατής και σου λέει “δεν είναι δυνατόν αυτός ο κόπανος να είναι στην τηλεόραση και να μην είμαι εγώ”. Και περιμένει ότι θα έρθει και η σειρά του.»

Με το καυστικό χιούμορ που τον διακρίνει ο Θέμος Αναστασιάδης αποκαλύπτει και την ερώτηση που θα έκανε στην Άγκελα Μέρκελ αν την είχε καλεσμένη στην εκπομπή του: «Θα τη ρωτούσα την τελευταία της επιθυμία πριν προχωρήσουμε στην περαιτέρω διαδικασία… (γέλιο). Και θα καλούσα και τους τηλεθεατές να συμμετάσχουν στη διαδικασία.»

Όσον αφορά στις τηλεοπτικές εκπομπές που προσφέρουν το περισσότερο υλικό για τα βίντεο του «Όλα 12» ο παρουσιαστής λέει: «Μέχρι τώρα είχαμε πάρα πολύ υλικό από τα μικρά κανάλια. Από εκεί ανακαλύπταμε και διάφορες προσωπικότητες, όπως η φίλη μας η Μαρία Μπεκατώρου. Τώρα όμως έχουν περιοριστεί τα κανάλια αυτά. Φιλικός θα έλεγα ότι είναι ο σύλλογος του τέως ALTER. Όλη αυτή η ομάδα που γυρίζει, “Αυτιάδες, Τράγκας”, βγάζει ωραίο υλικό. Οι μεσημεριανές εκπομπές χάρη στο υψηλό τους επίπεδο επίσης προσφέρουν υλικό.» στα «μεσημεριανά» όμως δεν κατατάσσει και την εκπομπή «Ελένη» για την οποία αναφέρει: «Όχι μωρέ, το «Ελένη» το κακόμοιρο είναι «παρθεναγωγείο» σε σχέση με όλες τις άλλες.»

Τέλος ο Θέμος Αναστασιάδης μοιράζεται με τους αναγνώστες την ευχή του για το μέλλον: «Εύχομαι να είμαστε όλοι εδώ και να μπορούμε να τσακωνόμαστε, αλλά πολύ φοβάμαι ότι πάνε να μας κάνουν ψιλοφυτά.» αλλά και επιλέγει την ατάκα για το μπλουζάκι της χρονιάς: «”Greek and proud”»!

Θέμος Αναστασιάδηςδηλώσεις διασήμωνΣε μία απολαυστική συνέντευξη ο Θέμος Αναστασιάδης κάνει τη δική του κριτική και αυτοκριτική.CelebrityyesnononoΘέμος Αναστασιάδης
Keywords
Τυχαία Θέματα