Backstage στο «Poker Face»

16:58 11/1/2012 - Πηγή: Myself

Ο Χρήστος Δήμας επιστρέφει στα κινηματογραφικά δρώμενα σκηνοθετώντας μια ενδιαφέρουσα και αρκετά πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα ταινία. Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης γύρισε την πρώτη ελληνική ταινία μεγάλου μήκους με θέμα το πόκερ. Ο λόγος για την πρωτότυπη ταινία «Poker Face» (σ.σ. είναι ένας όρος που χρησιμοποιούν οι παίκτες του πόκερ όταν δεν μπορούν να «διαβάσουν» τις εκφράσεις του αντιπάλου στο παιχνίδι), σε σενάριο Άσπας Καλλιάνη, το οποίο αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τους επόμενους μήνες. 

Η ταινία μας αφηγείται την ιστορία του «Αδιάβροχου» (Άλκις Κούρκουλος)

ενός επαγγελματία παίκτη του πόκερ ο οποίος ξέρει να καμουφλάρει καλά τις εκφράσεις και την ψυχολογία του, γι’ αυτό και σπάνια χάνει παρτίδα. Το HELLO! βρέθηκε στα γυρίσματα του «Poker Face» όπου ο Άλκις Κούρκουλος μίλησε στο περιοδικό για το ρόλο του στην ταινία: «Υποδύομαι τον "Αδιάβροχο", ο οποίος είναι επαγγελματίας παίκτης του πόκερ με πολλές διακρίσεις και κέρδη σε εγχώρια αλλά και παγκόσμια τουρνουά. Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι το γούρι του, ένα λούτρινο παπαγαλάκι, το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ», ανέφερε ο ηθοποιός. Ο Άλκις Κούρκουλος αποκάλυψε όμως και τα στοιχεία που τον γοητεύουν στη μεγάλη οθόνη: «Προσωπικά μου αρέσει πολύ ο τρόπος που δουλεύουμε στον κινηματογράφο, όταν βέβαια γίνεται σωστά.» 

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε και για τη συνεργασία του με τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας: «Η συνεργασία μας ήταν υπέροχη, γιατί είχαμε χημεία και κάναμε ωραία γυρίσματα με όλους τους συναδέλφους. Επίσης ήταν μεγάλη χαρά για μένα που δούλεψα με το σκηνοθέτη Χρήστο Δήμα, αλλά και με την Εύη Σαουλίδου.» αναφερόμενος ειδικότερα στους δύο συνεργάτες του δήλωσε: « Ήταν δύο άνθρωποι που δεν είχε τύχει ποτέ να συνεργαστούμε και ήθελα πολύ καιρό να βρεθώ μαζί τους. Γενικότερα, όλο το καστ της ταινίας είναι πολύ δυνατό, αν και ως “Αδιάβροχος” είχα κυρίως σκηνές με την Εύη και όχι με τους υπόλοιπους ηθοποιούς.» 

 

BackstagePoker FaceΧρήστος ΔήμαςΆλκις ΚούρκουλοςΤο περιοδικό «HELLO!» βρέθηκε στα γυρίσματα της νέας κινηματογραφικής ταινίας του Χρήστου Δήμα.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό Hello!yesnoΆλκις Κούρκουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα