To πρόσωπο του μέλλοντος

17:06 29/2/2012 - Πηγή: Myself

Είναι μόλις 15 χρόνων και μετράει ήδη 40 ταινίες στο ενεργητικό της. Ο λόγος για την Chloe Moretz της οποίας τη θέση θα ζήλευε κάθε ηθοποιός. Η πρωταγωνίστρια του «Hugo» ανακηρύχτηκε  από τον Ιταλικό οίκο Max Mara πρόσωπο του μέλλοντος για το 2012 ενώ στην ίδια θέση βρίσκονταν πέρυσι η 32χρονη Κέιτι Χολμς. Πρόταση έχει δεχτεί για ακόμη 5 ταινίες ενώ τα χρήματα και την καριέρα της διαχειρίζονται η μητέρα της και ο 25χρονος αδελφός της.  Όσο για τo πως αντιμετωπίζει την δημοσιότητα η ίδια εξηγεί:

«Μεγαλώνω με αυτόν τον τρόπο από τα πέντε μου χρόνια. Προτεραιότητα είναι το σχολείο και το να ζω την εφηβεία μου. Κανένας από τους φίλους μου δεν είναι ηθοποιός, ούτε τους ενδιαφέρει τι κάνω». Ωστόσο η 15χρονη Chloe Moretz δείχνει την αγάπη της για το twitter λέγοντας «Το χρησιμοποιώ για να είμαι κοντά στους θαυμαστές μου και για να τους δείχνω ότι είμαι ένα φυσιολογικό κορίτσι. Είμαι αυτό που είμαι, όχι οι χαρακτήρες που υποδύομαι» 

Chloe MoretzMax MaraHugoΤην Chloe Moretz ανακήρυξε ο ιταλικός οίκος Max Mara για το έτος 2012 πρόσωπο του μέλλοντος.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήnonoChloe Moretz
Keywords
Τυχαία Θέματα