«Αφήνω τους έρωτες για τις γυναίκες»

14:44 5/3/2012 - Πηγή: Myself

Αυτό τον καιρό την παρακολουθούμε να υποδύεται τη «Λίζα Βασιλιά» στο επιτυχημένο σίριαλ του Mega «Βασιλιάδες» η Μίνα Ορφανού όμως δεν περιορίζεται στις τηλεοπτικές της δραστηριότητες άλλωστε η τηλεοπτική της εμφάνιση όπως αποκαλύπτει είναι κάτι που ούτε η ίδια το περίμενε. 

«Οι “Βασιλιάδες” είναι μία πολύ καλή δουλειά, για την οποία όμως έχω πληρωθεί μόνο ένα μηνιάτικο.» δηλώνει η πρωταγωνίστρια και αναφέρεται στο γεγονός πως έχουν σταματήσει τα γυρίσματα μέχρι

να πληρωθούν. 

Αν συναντούσε την Angela Merkel η Μίνα Ορφανού θα της επιφύλασσε όπως αποκαλύπτει έναν ιδιαίτερο χαιρετισμό λέγοντάς της: «Χάιλ Χίτλερ! Αυτή τη στιγμή, δεν θα έπρεπε να χρωστάει η Ελλάδα, αλλά η Γερμανία. Μόνο που αυτοί έχουν γεμάτο πορτοφόλι και δεν θα εκπλαγώ αν μάθω ότι έχουν στείλει τα λεφτά τους ακόμη και σε άλλο πλανήτη.»

Αυτή την εποχή έχει γίνει σε εκείνη πρόταση να συμμετάσχει στο «Dancing with the stars» όμως η ίδια δεν έχει απαντήσει ακόμα και εξηγεί τους λόγους: «Δεν έχω απαντήσει ακόμη· με προβληματίζει, γιατί δεν ξέρω να χορεύω.  Και φοβάμαι και την “έκθεση” – παίζω, άλλωστε, σε καθημερινή σειρά. Και να πάω εκεί, να χορεύω και μετά να βγαίνουν οι κουτσομπολίστικες εκπομπές να λένε το κοντό τους και το μακρύ τους... Μέχρι τώρα, το ελέγχω· τότε δεν ξέρω τι θα γίνει.»

Μιλώντας για τη φθορά του χρόνου και τις πλαστικές επεμβάσεις η Μίνα Ορφανού δεν διστάζει να δώσει την ειλικρινή της απάντηση: «Αν έχω λεφτά, θα κάνω τα μπότοξ μου και θα τσιτώνει το πρόσωπό μου. Ζήτω το νυστέρι!»

Η καλλιτέχνης όμως αποκαλύπτει και το εάν έχει αφήσει περιθώρια στην καρδιά της για έναν έρωτα: «Έχω αφήσει χώρο στην καρδιά μου για να δεχτεί περισσότερη καλοσύνη και γνώση. Εντάξει, τον ζήσαμε και τον έρωτα. Αφήνω τους έρωτες για τις γυναίκες· αυτές είναι πιο καπάτσες και ξέρουν να τους κρατάνε.» 

 

Μίνα ΟρφανούMegaΒασιλιάδεςΗ Μίνα Ορφανού μιλάει αποκλειστικά στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» για τη ζωή και τις επιθυμίες της.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΜίνα Ορφανού
Keywords
Τυχαία Θέματα