«Αν είναι να παντρευτώ θα το πω»

16:41 3/1/2012 - Πηγή: Myself

Εφ’ όλης της ύλης ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε η Ζέτα Μακρυπούλια στην εκπομπή «Πρωινό Mou». Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα όσα μπορεί να την έχουν ειπωθεί στην τηλεόραση και μπορεί να την έχουν ενοχλήσει αλλά και για το πώς η ίδια πλέον διαχειρίζεται όλα όσα γράφονται και λέγονται για εκείνη. «Για μένα είναι παράλογο να στήνονται δικαστήρια για μένα για το εάν είμαι ηθοποιός ή όχι. Ή το να γίνεται δικαστήριο για το εάν αρέσει το χτένισμά μου ή όχι.» είπε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν ορισμένες τηλεοπτικές εκπομπές παρομοιάζοντας τη θεματολογία τους με το κουτσομπολιό που γίνεται μέσα σε μία κουζίνα ανάμεσα σε γειτόνισσες. 

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει μάθει πλέον να διαχειρίζεται τη δημοσιότητα και τα αρνητικά της παρελκόμενα. Η ίδια δηλώνει: «Πλέον δεν με πειράζει τίποτα. Θα με πειράξουν πολύ λίγα πράγματα τα οποία αγγίζουν ανθρώπους που δεν θα έπρεπε να αγγίζουν όπως είναι η οικογένειά μου. Όταν λοιπόν βάζεις τέτοιους ανθρώπους στο παιχνίδι οι οποίοι δεν το ξέρουν το παιχνίδι αυτό με ενοχλεί.» 

Από τη συνέντευξή της δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι ερωτήσεις που αφορούν στη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η Ζέτα Μακρυπούλια αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα τα οποία τη θέλουν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο καλοκαίρι: «Πρόταση γάμου δεν έγινε ποτέ! Το μονόπετρο ήταν δώρο για τον ένα χρόνο σχέσης. Αν είναι να παντρευτώ θα το πω». 

Παρ’ όλο όμως που ακόμα δεν έχει γίνει συζήτηση για γάμο η ίδια εξομολογήθηκε πως κάνει με το σύντροφό της όνειρα για οικογένεια και πως κάποια στιγμή θα ήθελαν να κάνουν παιδιά. 

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε επίσης πως εκείνο που την κέρδισε ήταν ο τρόπος με τον οποίο την προσέγγισε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τον οποίο χαρακτήρισε με τη λέξη «μαγικό».

Ζέτα ΜακρυπούλιαΜιχάλη ΧατζηγιάννηΠρωινό mouΗ Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τη φημολογία περί γάμου με το σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΖέτα Μακρυπούλια
Keywords
Τυχαία Θέματα