Ατοµικές πίτσες µε ζαµπόν, παρµεζάνα και ρόκα
04:26 27/11/2012
- Πηγή: Myself
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 4 κομμάτια. Σε αλευρωμένη επιφάνεια με τις άκρες των δακτύλων, δουλεύοντας με κυκλικές κινήσεις, ή με πλάστη για πιο λεπτό αποτέλεσμα, ανοίγουμε τα ζυμάρια σε δίσκους 15 εκ. Πασπαλίζουμε τη λαμαρίνα με καλαμποκάλευρο ή κοινό αλεύρι και τοποθετούμε τις ατομικές πίτσες. Ισομοιράζουμε τη σάλτσα, το ζαμπόν (ή οποιοδήποτε άλλο αλλαντικό της αρεσκείας σας), τη μοτσαρέλα και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 230°C στις αντιστάσεις, πάνω κάτω, στην τελευταία σχάρα του φούρνου για 12΄-15΄.
Keywords
Τυχαία Θέματα
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Lifestyle
- Κήλη τέλος
- Σημαντική διεθνής διάκριση για τη Διευθύντρια Καρδιοχειρουργικής Κλινικής Ευρωκλινικής Αθηνών, Καθηγήτρια κα. Μαρία Αρώνη
- Μαρία Ηλιάκη: Δοκίμασε το μενού της Αργυρώς!
- Ρίτα Αττάλα: Στην Κύπρο για δουλειές
- Αγνώριστος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης-ΔΕΙΤΕ το νέο του style
- Ατοµικές πίτσες µε ζαµπόν, παρµεζάνα και ρόκα
- Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο
- To σατιρικό video των «Ράδιο Αρβύλα» για τον Πέτρο Τατσόπουλο!
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Myself
- Τελευταία Νέα Myself
- Ατοµικές πίτσες µε ζαµπόν, παρµεζάνα και ρόκα
- «Εγώ πήγα στο Dancing για 3-4 live και μετά θα φύγω.»
- «Δεν θα έλεγα όχι σε ένα δεύτερο γάμο»
- Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο
- «Είμαι καταθλιπτικός και έκανα θεραπεία με φάρμακα»
- Κορμάρα η Megan Fox
- «Αν δεν ήμουν ερωτευμένη, θα ήμουν μόνη μου!»
- Βάλτε τάξη στην κουζίνα
- Στο νοσοκομείο ο Χάρης Βαρθακούρης
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Lifestyle
- Σημαντική διεθνής διάκριση για τη Διευθύντρια Καρδιοχειρουργικής Κλινικής Ευρωκλινικής Αθηνών, Καθηγήτρια κα. Μαρία Αρώνη
- Κήλη τέλος
- Μάντα Παπαδάκου: Πολεμά τη βία
- Μαρία Ηλιάκη: Δοκίμασε το μενού της Αργυρώς!
- Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Ποτέ δεν μου άρεσαν οι λογής λογής ταμπέλες»
- Ανέκδοτο: Ο υπνωτιστής!
- Λάουρα Νάργιες: Το πρωί στη σχολή, το βράδυ στον χορό
- Βασιλική Τσιρογιάννη: Ετοιμάζει βαλίτσες για Las Vegas