Ατοµικές πίτσες µε ζαµπόν, παρµεζάνα και ρόκα

04:26 27/11/2012 - Πηγή: Myself

Χωρίζουμε τη ζύμη σε 4 κομμάτια. Σε αλευρωμένη επιφάνεια με τις άκρες των δακτύλων, δουλεύοντας με κυκλικές κινήσεις, ή με πλάστη για πιο λεπτό αποτέλεσμα, ανοίγουμε τα ζυμάρια σε δίσκους 15 εκ. Πασπαλίζουμε τη λαμαρίνα με καλαμποκάλευρο ή κοινό αλεύρι και τοποθετούμε τις ατομικές πίτσες. Ισομοιράζουμε τη σάλτσα, το ζαμπόν (ή οποιοδήποτε άλλο αλλαντικό της αρεσκείας σας), τη μοτσαρέλα και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 230°C στις αντιστάσεις, πάνω κάτω, στην τελευταία σχάρα του φούρνου για 12΄-15΄.

Keywords
Τυχαία Θέματα