«Χώρισα λέγοντας έχω αγώνα το βράδυ»

15:54 15/2/2012 - Πηγή: Myself

Ο Πάνος Βλάχος ήταν ο καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά το πρωί της Τετάρτης. Όπως μάθαμε λοιπόν από τα όσα εκμυστηρεύτηκε στο τηλεοπτικό δίδυμο θεωρείται από τα άτακτα παιδιά της παρέας του, εναι ευαίσθητος, δεν κάνει το πρώτο βήμα στις σχέσεις του και δεν θα έλεγε όχι σε μια γυμνή εμφάνιση.  

Για την καριέρα του  και τους αγαπημένους του ηθοποιούς  ο ίδιος είπε: «Δεν με θεωρώ καλό ηθοποιό, είμαι στην προσπάθεια. Η τηλεόραση

είναι δύσκολος χώρος και ίσως να βρέθηκα τυχαία σε αυτή. Μέσα από αυτή αγαπάς , γελάς, πονάς  αλλά περνάς ωραία. Δεν με κάνουν σημαντικό ηθοποιό οι σειρές. Ψάχνω να βρω δασκάλους ώστε να κερδίζω από αυτούς. Και έχω βρεθεί με σημαντικούς δασκάλους. Οι αγαπημένοι μου ηθοποιοί είναι πολλοί.  Από αυτούς ξεχωρίζω τον Χατζηχρήστο και τον Χαραλαμπόπουλο.» 

Για τις κατακτήσεις του και για το πώς βλέπει τον εαυτό του ο Πάνος Βλάχος υποστήριξε: «Δεν βλέπω ότι είμαι ωραίος και δεν μ’ ενδιαφέρει να είμαι κιόλας. Κυκλοφορούσα με τα ράστα χωρίς να ντρέπομαι, κάτι για το οποίο με πείραζαν  οι φίλοι μου. Δε νομίζω να έχω κατακτήσεις , και το να έχεις κατακτήσεις δεν είναι μαγκιά. Το κακό είναι ότι είμαι αναγνωρίσιμος επειδή παίζω στην τηλεόραση και όχι από το ταλέντο μου και το όνομα μου.»  Ο ηθοποιός είπε ότι θα ήθελε να μοιάζει στον Danny Devito ενώ αποκάλυψε «Χώρισα λέγοντας : έχω αγώνα το βράδυ»  

Σε ερώτηση των παρουσιαστών για την οικονομική κρίση και για το πώς επηρέασε τη δουλειά του ο 26χρονος ηθοποιός απάντησε: « Η άνθιση μου έγινε μέσα στα πλαίσια της κρίσης και θεωρώ πως είμαι από τους τυχερούς. Πρέπει να αναπτύσσεσαι φυσιολογικά μέσα από τη δουλειά σου και όχι να χάνεις την αξιοπρέπεια σου. Με ενδιαφέρει να κερδίσω σαν ηθοποιός και όχι κάνω το ψώνιο μου. Το θέμα μου δεν είναι τα λεφτά ούτε αν θα με δει η γιαγιά μου στην τηλεόραση.  Για εμένα μετριοφροσύνη σημαίνει να πιστεύεις στο αποτέλεσμα της αξίας σου.»  

Σίσσυ Σιδηροπούλου

Πάνος Βλάχοςδηλώσεις διασήμωνΧαμογελαστός και ευδιάθετος ο Πάνος Βλάχος, καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό mou», εξέφρασε τις δικές του ανησυχίες. CelebrityyesnoyesnoΠάνος Βλάχος
Keywords
Τυχαία Θέματα