Χωρίζουν Depp και Paradis;

15:18 9/1/2012 - Πηγή: Myself

Δεν ήταν λίγες οι φορές στη 14χρονη κοινή πορεία του ζευγαριού που οι φήμες ήθελαν τον Johnny Depp και τη Vanessa Paradis να χωρίζουν, αυτή τη φορά όμως είναι μεγάλη η πιθανότητα οι φήμες να αληθεύουν.

Η αρχή έγινε τον περασμένο Απρίλιο, όταν το γαλλικό περιοδικό «Voici» δημοσίευσε στο εξώφυλλό του μια φωτογραφία του 48χρονου ηθοποιού να ανταλλάσσει ένα φιλί με την εκπρόσωπο Τύπου του, Robin Baum, στα παρασκήνια της αποκάλυψης του αστεριού της Penelope Cruz

στη «Λεωφόρο της Δόξας». Εκείνη τη μέρα, η σύντροφός του, Vanessa Paradis, βρισκόταν στο σπίτι τους στη Γαλλία με τα παιδιά τους. Έκτοτε, δεν υπήρξε κανένας επίσημος σχολιασμός του δημοσιεύματος από την πλευρά του διάσημου ζευγαριού, οι φήμες όμως για τον επικείμενο χωρισμό τους έγιναν εντονότερες. 

Τον τελευταίο καιρό, τα δημοσιεύματα θέλουν τον Johnny Depp, στα 48 του χρόνια, να περνά μια κρίση ηλικίας και να έχει επανέλθει το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπιζε στο παρελθόν και την 39χρονη σύζυγό του να του έχει ζητήσει να φύγει από το σπίτι μέχρι να συνέλθει και να ξαναβρεί τον εαυτό του. 

Ανώνυμες πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού αναφέρουν πως ο Johnny Depp δεν μπορεί να διαχειριστεί την όλη κατάσταση, ενώ έχει αρχίσει ήδη τις συζητήσεις με δικηγορική εταιρεία για να μπορέσει να βρει τον καλύτερο τρόπο να αποδεσμευτεί από τη 14χρονη σχέση τους. Μπορεί το ζευγάρι να μην έχει επισημοποιήσει το δεσμό του με κάποια γαμήλια τελετή, όμως, εκτός από την κοινή τους 14χρονη πορεία, έχουν και δύο παιδιά, τη 12χρονη Lily-Rose και τον 9χρονο Jack

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Λος Άντζελες, όπου είχαν στο πλευρό τους, εκτός από τα δύο τους παιδιά, και μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία πιστεύεται ότι είναι η μητέρα του Depp, Betty Sue.

Ο Johnny Depp, ο οποίος έχει κάνει στη ζωή του ένα γάμο, με τη make up artist Lori Anne Allison, στο παρελθόν είχε απασχολήσει τον Τύπο και με τις σχέσεις του με την Winona Ryder και την Kate Moss. Γνωρίστηκε με τη Vanessa Paradis το 1998 στα γυρίσματα του θρίλερ «Η ένατη πύλη» του Roman Polanski και έκτοτε είναι μαζί. Μιλώντας ο ίδιος σε συνέντευξή του πριν από ένα χρόνο για τη γνωριμία τους, είχε πει: «Εκείνη φορούσε ένα φόρεμα που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της και είδα αυτή την πλάτη και το λαιμό και μετά εκείνη γύρισε και είδα αυτά τα μάτια και… μπαμ!... η ζωή μου ως εργένη τελείωσε».

Το ζευγάρι δεν θέλησε ποτέ να κάνει κάποια γαμήλια τελετή, γιατί, όπως ο ίδιος ο ηθοποιός έχει δηλώσει αρκετές φορές: «Ο γάμος είναι στην πραγματικότητα από ψυχή σε ψυχή, από καρδιά σε καρδιά. Δεν χρειάζεσαι κάποιον τρίτο να σου πει: “OK, είστε παντρεμένοι”».

 

Johnny DeppVanessa Paradisχωρισμοί διασήμωνδημοσιεύματαΠληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Johnny Depp και τη σύντροφό του, Vanessa Paradis, να βρίσκονται στα χωρίσματα.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoJohnny Depp
Keywords
Τυχαία Θέματα