«Δεν μπορούν να καούν οι φωτογραφίες που με δείχνουν με μαγιό;»

15:03 19/1/2012 - Πηγή: Myself

Η βορειοελλαδίτισσα βουλευτής Έλενα Ράπτη ήταν καλεσμένη της εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι». Στη συνέντευξή της στην εκπομπή του «TV Μακεδονία» δεν δίστασε να εξομολογηθεί πόσο έχει ενοχληθεί στο παρελθόν από ορισμένα περιοδικά και εφημερίδες τα οποία δημοσιεύουν δικές της φωτογραφίες με μαγιό: «Στενοχωριέμαι όταν δίνω μια συνέντευξη σε μια εφημερίδα σε ένα περιοδικό συμφωνούμε από πριν κάποια πράγματα και τελικά βλέπω με έκπληξη πάλι φωτογραφίες με μαγιό. Αυτές οι φωτογραφίες που βγήκαν πριν από κάποια χρόνια δεν μπορούν να καούν;» Η Έλενα Ράπτη εξήγησε όμως και την άποψή της: «Αυτές οι φωτογραφίες που βγήκαν πριν από κάποια χρόνια δεν μπορούν να καούν; Μέσα στο χειμώνα, μέσα στην οικονομική κρίση αν είναι δυνατόν. Ποιος Έλληνας πολίτης θέλει να δει εμένα με μαγιό; Είναι απαξιωτικό, γιατί όταν μπαίνεις στη διαδικασία να δώσεις μια συνέντευξη και αντιλαμβάνεσαι και συναισθάνεσαι τις δυσκολίες που περνάει ο Έλληνας πολίτης. Ε, δεν είναι δυνατόν να φιλοξενείσαι με τέτοιες φωτογραφίες. Το λέω με πικρία, ποτέ δεν παρεμβαίνω στο έργο των δημοσιογράφων. Κάνω τις δικές μου προτάσεις, προσπαθώ όσο μπορώ να περάσω μηνύματα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου και της ιδιότητάς μου. Κι όταν βλέπω φωτογραφίες εκτός θέματος εκείνη την ώρα νιώθω ότι ο πολίτης θυμώνει μαζί μου».

Η βουλευτής όμως σχολίασε και τα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στην προσωπική της ζωή αναφέροντας πως το 99% των όσων γράφονται κατά καιρούς είναι ψέματα: «Όταν υπάρχει προσωπική ζωή να το καταλάβω, όταν όμως δεν υπάρχει;» Η Έλενα Ράπτη χαρακτήρισε τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα «λάσπη» η οποία χρησιμοποιείται κυρίως σε προεκλογικές περιόδους όπως είναι αυτή που διανύουμε τώρα και πως όλα αυτά τη συγκεκριμένη εποχή γιγαντώνονται. 

 

Κορίτσια για σπίτιΈλενα ΡάπτηTV ΜακεδονίαΚαλεσμένη της εκπομπής «Κορίτσια για σπίτι» ήταν η βουλευτής Ελένη Ράπτη η οποία δεν δίστασε να εκδηλώσει το θυμό της για ορισμένα δημοσιεύματα.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΈλενα Ράπτη
Keywords
Τυχαία Θέματα