«Δεν μου αρέσει τίποτα στην ελληνική τηλεόραση»

13:08 8/2/2012 - Πηγή: Myself

Είναι γνωστή η άνεση της Βάνας Μπάρμπα στις συνεντεύξεις της και σήμερα το βράδυ αποδεικνύει για μία ακόμα φορά το δυναμισμό της. Η ηθοποιός δεν διστάζει να μιλήσει για την περσινή παρεξήγηση με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα λέγοντας: «Ήταν μία κακή στιγμή, θα ξαναπάω.» ενώ σχολιάζοντας τόσο το «Πρωινό mou» όσο και την ελληνική τηλεόραση γενικότερα αναφέρει: «Δεν μου αρέσει τίποτα στην Ελληνική τηλεόραση! Δεν μπορώ όμως να πω ψέματα. Δεν

θεωρώ ότι στην ελληνική τηλεόραση γίνεται κάτι σπουδαίο σε κανένα επίπεδο. Ολα γίνονται για να μπορούμε να υπάρχουμε. Σέβομαι τους ανθρώπους που πάνε για το μεροκάματο, όμως δεν υπάρχει τίποτα άξιο λόγου. Αυτή τη στιγμή ζούμε τον απόλυτο πάτο.» 

Η Βάνα Μπάρμπα δεν κρύβει την επιθυμία της να κάνει κάτι στην τηλεόραση εκφράζοντας όμως παράλληλα την επιθυμία της να κάνει κάτι τρελό: «Θα ήθελα να κάνω κάτι βραδινό, κάτι τρελό. Πάντα talk show, να βάλω έναν πολιτικό με έναν τραβεστί για να σπάσω τα μοτίβα. Μέχρι να γεράσω θα μου λένε “ήσουν σεξ σύμπολ”. Οι άνθρωποι αλλάζουμε αλλά κανείς δεν το αποδέχεται. Μα πόσο ακόμα; Θέλω να κάνω μία εκπομπή που να είναι τρελή!» 

Η ηθοποιός παραδέχεται επίσης πως δεν είναι εύκολη η σχέση της με τον χρόνο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Προχτές ένας στον δρόμο λέει στην κόρη μου, “βγάλε την κουκούλα να δω αν είσαι σαν τη μητέρα σου. Η μαμά σου όταν περπατούσε «τότε» ήταν τόσο εκθαμβωτική...” Το “τότε” ήταν η πρώτη μαχαιριά. Οι άνθρωποι μεγαλώνουμε. Και για εμάς είναι δύσκολο. Σε κρίνουν για την εμφάνισή σου διαρκώς. Η εικόνα η τώρα εν συγκρίσει με την τότε είναι καταιγιστική. Επειδή όμως ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που δεν μασάω, είμαι τόσο χορτάτη που μπορώ να συμβιβάζομαι με τη φθορά. Προσπαθώ με φυσικούς τρόπους να κρατηθώ. Αλλά είναι δύσκολο θα περάσω το βιολογικό σοκ, είμαι στην κόψη του ξυραφιού, είναι ωραίο να μεγαλώνεις, να κάνεις τον χρόνο φίλο και εραστή.»

 

Βάνα ΜπάρμπαΠρωινό mouMTV Movies & Starsδηλώσεις διασήμωνΣήμερα το βράδυ στις 20.00 η Βάνα Μπάρμπα καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη, στο MTV Movies & Stars μιλάει για όλα.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΒάνα Μπάρμπα
Keywords
Τυχαία Θέματα