«Έχω κάνει αρκετά λάθη, αλλά δεν θα τα άλλαζα.»

16:38 9/2/2012 - Πηγή: Myself

Η επιτυχία για την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους ήρθε με την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, η αναγνώριση και η προβολή που είχε μέσα από το σίριαλ «Ψίθυροι Καρδιάς» είχαν αρνητική επίδραση στην ψυχολογία της ίδιας αφού όπως δηλώνει και η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly»: «Φοβόμουν και κρυβόμουν. Με τρόμαξε, γιατί ήταν μαζικό. Από εκεί που ήμουν ένα άγνωστο κορίτσι, που κυκλοφορούσε κανονικά έξω, ξαφνικά έγινα γνωστή και δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι. Ακόμα και τότε, όμως, που ήμουν και πιο μικρή, είχα

την αίσθηση ότι όλο αυτό θα ήταν για λίγο. Ανέπτυξα κακές άμυνες. Κλείστηκα πάρα πολύ στον εαυτό μου.» 

Σχολιάζοντας την παρούσα πολιτικοοικονομική κατάσταση η ηθοποιός αναφέρει: «Περπατούσα μια μέρα στο Χαλάνδρι και τα μισά μαγαζιά ήταν κλειστά. Ήταν σαν σκηνή από ρωσική ταινία μερικές δεκαετίες πριν. Είναι ανατριχιαστικό. Ξέρω πολύ κόσμο που φεύγει πλέον στο εξωτερικό.» ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να φύγει στο εξωτερικό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν έβλεπα ότι δεν υπάρχει μέλλον για τα παιδιά μου, θα έφευγα αμέσως. Αν ήμουν μόνη, δεν θα με ένοιαζε.» Αναφερόμενη στις οικονομικές δυσκολίες του επαγγέλματός της η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους δηλώνει: «Στη δουλειά μου, πολλές φορές δεν σε πληρώνουν αμέσως και άλλες φορές δεν σε πληρώνουν καθόλου. Μου έχει συμβεί και τα διεκδίκησα δικαστικά.»

Κάνοντας μία ανασκόπηση στη ζωή και στα λάθη της η ηθοποιός λέει: «Έχω κάνει αρκετά λάθη, αλλά δεν θα τα άλλαζα. Όλα με οδήγησαν σε κάτι σωστό.»

Με τον Φάνη Μουρατίδη είναι ζευγάρι εδώ και τέσσερα χρόνια ενώ έχουν αποκτήσει μέχρι στιγμής δύο παιδιά, για το γάμο η ίδια αποκαλύπτει: «Ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα. Τα παιδιά μόνο αλλάζουν τα πράγματα και αυξάνουν το βαθμό δυσκολίας στο «παιχνίδι». Ο έρωτας, όταν έρθει η ώρα να... σκοτωθεί, σκοτώνεται από μόνος του. Εμείς δεν έχουμε προλάβει ακόμα να ρουτινιάσουμε!»

 

Άννα-Μαρία ΠαπαχαρλάμπουςΦάνης Μουρατίδηςδηλώσεις διασήμωνΜε διάθεση αυτοκριτικής η Άννα-Μαρία Παπαχαρλάμπους μιλάει για την προβολή, την επιτυχία, την οικογένεια και το γάμο της με τον Φάνη Μουρατίδη. CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΆννα-Μαρία Παπαχαρλάμπους
Keywords
Τυχαία Θέματα