«Έχω περάσει καλά στη ζωή μου»

00:37 1/1/2012 - Πηγή: Myself

«Με γεμίζει ελπίδα η σκέψη ότι οι άνθρωποι παλεύουν ακόμα και με το τίποτα. Από το να γυρνοβολούν στους δρόμους και να ασχολούνται με άλλα, είναι προτιμότερο να ασχολούνται με την τέχνη, ακόμα και με μηδέν απολαβές.» λέει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σχολιάζοντας τα άτομα τα οποία αυτοαποκαλούνται «ηθοποιοί».

Μιλώντας για τις στερήσεις στη ζωή ενός ηθοποιού ο ίδιος αναφέρει: «Η λέξη ηθοποιός είναι ταυτόσημη με τη λέξη στέρηση. Πολλά χρόνια έζησα με στενότητα και είμαι έτοιμος να το ξανακάνω, αν χρειαστεί. Βέβαια, υπήρξαν περίοδοι στις οποίες έβγαλα χρήματα, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι,

από την εποχή του θεάτρου Αποθήκη και μετά, δούλευα σε έργα τα οποία αγαπήθηκαν από τον κόσμο. Έχω περάσει πολύ ωραία πάνω στη σκηνή.»

Ο ίδιος νοιώθει πως η οικογένεια δεν έχει λείψει από τη ζωή του και εξηγεί το λόγο: «Μεγάλωσα με τη Βίκυ Σταυροπούλου και την κόρη της, τη Δανάη. Δεν μου έχει λείψει ένα δικό μου παιδί. Αν ήθελα, θα το έκανα. Είμαι αυτός που είμαι. Ως παιδί, δεν φαντάστηκα γάμο και οικογένεια. Πάντα ήθελα να είμαι μόνος μου.»

Ο ηθοποιός όμως εξηγεί και τον όρο «μοναξιά»: «Επικρατεί μια λάθος αντίληψη, ότι μοναξιά σημαίνει κατάθλιψη. Η μοναχικότητα και η μοναξιά για μένα είναι κάτι ωραίο.»

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρει για τον έρωτα: «Παλιά ερωτευόμουν πάρα πολύ εύκολα. Μου άρεσε πολύ το παραμύθι. Δεν είναι θέμα ρομαντισμού. Περισσότερο έχει να  κάνει με τον ενθουσιασμό και τις ορμόνες σου. Ωστόσο, έχω περάσει καλά στη ζωή μου.»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτηςδηλώσεις διασήμωνΧρήστος Χατζηπαναγιώτης μοιράζεται με το περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» τις σκέψεις του για τη μοναξιά και την οικογένεια.CelebrityyesnoyesnoΧρήστος Χατζηπαναγιώτης
Keywords
Τυχαία Θέματα