«Έχουμε χάσει το παρελθόν, τα ήθη, τις αξίες και την παράδοση μας.»

15:19 15/3/2012 - Πηγή: Myself

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής το πρωί της Πέμπτης τον Τάσο Νούσια. Ο ηθοποιός σε ερώτηση των παρουσιαστών για την καριέρα του απάντησε: «Έχω δουλέψει και ως μπάρμαν όταν ήμουν πιτσιρικάς. Ήταν ωραία εμπειρία. Στην απόφασή μου να παίξω στην “Κλινική περίπτωση” βοήθησε όλο το cast. Ο Γιάννης Μπέζος ήταν ένας από τους λόγους αυτούς.» όσο για την απόφαση του να παίξει έναν κωμικό ρόλο υποστήριξε «Ήταν μεγάλη πρόκληση να συμβεί αυτή η διαφορά. Τους ρόλους

δεν τους παντρευόμαστε. Τους κυοφορούμε, τους γεννάμε και στο τέλος τους αφήνουμε να πεθάνουν. Είναι επώδυνη διαδικασία, αλλά πρέπει να την αφήσεις πίσω και να συνεχίσεις. Για πολλά χρόνια δρω ως δραματικός ηθοποιός. Μια εσωτερική ανάγκη με οδήγησε να σκεφτώ διαφορετικά».

Ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Μπέζο: «Ο Μπέζος είναι ωραίος τύπος. Είναι ο “πάτερ φαμίλιας”. Μας φροντίζει όλους ανιδιοτελώς. Είναι σοβαρός αλλά όχι σοβαροφανής. Είναι αυστηρός εκεί που πρέπει. Ο χώρος του θεάτρου και της υποκριτικής δεν είναι παιδική χαρά. Στη δουλειά δεν πρέπει να διαλύεσαι και να μην ανασυγκροτείσαι.» 

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τη άποψη του ηθοποιού για την οικονομική κατάσταση της χώρας αλλά και την αντίδραση του κόσμου απέναντι στον Γιώργο Νταλάρα: «Η οικονομική κρίση μας έβαλε σε βαθιές σκέψεις. Η ζωή μου έχει χειροτερέψει σε οικονομικό επίπεδο. Ψήφισα μόνο μια φορά στη ζωή μου κι αυτό από αντίδραση. Έχουμε χάσει την πολιτισμική μας ταυτότητα. Έχουμε χάσει το παρελθόν, τα ήθη, τις αξίες και την παράδοση μας. Αν ήμασταν ένας λαός που είχε την ταυτότητα του και την παιδεία του καθαρή δε θα φτάναμε ποτέ σε όλη αυτή τη βία» ενώ για τον Γιώργος Νταλάρα υποστήριξε: «Ο Νταλάρας κουβαλάει στο πρόσωπο του και στην πλάτη του την πλοκή της γυναίκας του στη πολιτική.» 

 

Τάσος ΝούσιαςΠρωινό mouΓιάννης ΜπέζοςΓιώργος ΝταλάραςΚαλεσμένος σήμερα (15/03) της εκπομπής «Πρωινό mou» ήταν ο Τάσος Νούσιας ο οποίος μίλησε για το πώς επηρέασε τη ζωή του η οικονομική κατάσταση της χώρας. CelebrityyesnoΣίσσυ ΣιδηροπούλουyesnoΤάσος Νούσιας
Keywords
Τυχαία Θέματα