«Έχουμε χάσμα αισθητικής με τη Βίσση»

15:33 30/3/2012 - Πηγή: Myself

«Δεν θα πήγαινα (σ.σ. να συνεργαστώ με την Άννα Βίσση), όχι γιατί θεωρώ ότι δεν είναι καλή τραγουδίστρια, αλλά γιατί το ρεπερτόριο που τραγουδάει μου είναι από αδιάφορο μέχρι απεχθές. Οπότε, τι θα λέγαμε μαζί; Τα τραγούδια μας δεν... κάνουν παρέα, άρα δεν μπορούμε να κάνουμε και εμείς. Έχουμε χάσμα αισθητικής. Σαφέστατα θα έλεγα “όχι”.» λέει ο Μίλτος Πασχαλίδης στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» και αναφέρει πως στα μπουζούκια μόνο για κοινωνιολογικούς λόγους και μετά από ενάμισι μπουκάλι βότκα μπορεί να ανεχτεί το πρόγραμμα.

Για τον Μίλτο Πασχαλίδη ο Πασχάλης Τερζής

ως τραγουδιστής ανήκει σε άλλη κατηγορία και ενδεχομένως να συνεργαζόταν μαζί του: «Ο Τερζής είναι άλλη κατηγορία, κατά τη γνώμη μου. Τον Τερζή τον έχω δει επανειλημμένως, και όταν έπαιζε με τον Μητροπάνο. Δεν εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία. Είναι ένας σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής. Δεν είναι το ίδιο. Με τον Τερζή θα τραγουδούσα, αν μου το ζητούσε.»

Ο τραγουδιστής δεν κρύβει την αγάπη του για την ΑΕΚ και την εκτίμησή του για τον Ντέμη Νικολαΐδη: «Η ΑΕΚ είναι άλλο πράγμα. Ο Ντέμης έκανε ό,τι μπορούσε ο φουκαράς. Φυσικά, έκανε και λάθη. Του χρεώσαμε κάποια στιγμή, όμως, όλο το άδικο του κόσμου.»

Τέλος όσον αφορά στο διαγωνισμό της Eurovisionο Μίλτος Πασχαλίδης αναφέρει: «Δεν με αφορά η Eurovision. Είναι μια βλακεία, είναι σαχλαμάρα. Αυτό ήταν πάντα. Απλώς, κάποια στιγμή, κάποιοι έκαναν χάζι με αυτό. Τώρα ούτε χάζι δεν κάνεις. Όχι, δεν θα πήγαινα στη Eurovision

 

Περισσότερα στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly»

Μίλτος Πασχαλίδηςδηλώσεις διασήμωντι δήλωσε ο Μίλτος ΠασχαλίδηςΟ Μίλτος Πασχαλίδης μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» για τους λαϊκούς τραγουδιστές αλλά και το «παραμύθι» της μεταπολίτευσης.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΜίλτος Πασχαλίδης
Keywords
Τυχαία Θέματα