Επιστρέφει στην tv ή και στην πολιτική;

15:23 26/1/2012 - Πηγή: Myself

Ένα νέο κύμα σεναρίων περί υποψηφιότητας της Ευγενίας Μανωλίδου ξεκίνησε, πριν λίγες μέρες, στην καθιερωμένη κοπή πίτας του ΛΑΟΣ. Εκεί, ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης, ζήτησε μπροστά στις κάμερες από το σύζυγό της να βρει κάποια εκλογική περιφέρεια για τη σύζυγό του. Οι… σεναριογράφοι πήραν φωτιά και, μάλιστα, έγραψαν ότι θα κατέβει υποψήφια στην Α΄ περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.

«Η αλήθεια είναι ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έχει ένα πολύ λεπτό χιούμορ και, κάθε φορά που με βλέπει, μου πετάει και κάτι τέτοιο» δήλωσε η Ευγενία Μανωλίδου πριν λίγες μέρες στην εκπομπή «ΟΛΑ 12». Ενώ, στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ένας πολιτικός φτάνει και περισσεύει στο σπίτι. Εγώ κάνω πολιτική στο σπίτι μου». 

Αυτή την εποχή όμως βγήκε στον αέρα και το trailer του «Ελλάδα έχεις ταλέντο 4» κάνοντας τις φήμες για την επάνοδο της Ευγενίας Μανωλίδου να φουντώσουν. Η ίδια όμως έριξε τους τόνους λέγοντας: «Αφήστε πρώτα να γίνει η εκπομπή». Πάντως, στην προ ημερών κοπή πίτας του ΛΑΟΣ, βγήκε και άλλη είδηση. Η Ευγενία Μανωλίδου καθόταν δίπλα στον Ηλία Ψινάκη και, μάλιστα, μίλησαν για αρκετή ώρα. Όταν εκείνη ρωτήθηκε αν θα είναι και ο Ηλίας Ψινάκης στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο 4», απάντησε: «Νομίζω ότι ο Ηλίας δεν θα έρθει». Φυσικά, αυτό το υποστηρίζει γιατί είναι γνωστό ότι ο μάνατζερ ετοιμάζεται να κατέβει υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές.

 

Ευγενία ΜανωλίδουΓιώργος ΚαρατζαφέρηςΟΛΑ 12Ηλίας ΨινάκηςΕλλάδα έχεις ταλέντο 4Τι ακριβώς συμβαίνει με την Ευγενία Μανωλίδου και σε ποιο τομέα ακριβώς ετοιμάζει την επάνοδό της; CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΕυγενία Μανωλίδου
Keywords
Τυχαία Θέματα