Η Αφροδίτη… Μαρία Κορινθίου

15:19 9/4/2012 - Πηγή: Myself

Η νέα ταινία μεγάλου μήκους των Πάνου Ηλιακόπουλου και Δημήτρη Αντωνίου έχει τίτλο «Αθάνατη Πραγματικότητα» και θα έχει σχέση με την ελληνική μυθολογία και τους 12 θεούς του Ολύμπου. 

Πριν από μερικές μέρες έγινε η διανομή των ρόλων στου βασικούς ηθοποιούς. Η Μαρία Κορινθίου όπως ανακοίνωσε και η ίδια μέσω twitter θα υποδυθεί τη θεά Αφροδίτη ενώ ο σύζυγός της Γιάννης Αϊβάζης θα αναλάβει το ρόλο του Απόλλωνα. Το υπόλοιπο καστ της ταινίας συμπληρώνουν ο Γιώργος

Γιαννόπουλος στο ρόλο του Ήφαιστου, ο Κωσταντίνος Καζάκος στο ρόλο του Ηρακλή αλλά και η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρι, ο Μάριος Ιορδάνου και ο Μάνος Πίντζης. 

Συνολικά οι ηθοποιοί που θα συμμετάσχουν ανέρχονται στους 120 και τα περισσότερα από τα γυρίσματα της ταινίας θα είναι εξωτερικά σε μέρη της Ελλάδας όπως είναι η Αρχαία Ολυμπία, η Φαιστός, οι Δελφοί και η Ακρόπολη. Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι ορισμένες από τις σκηνές θα γυριστούν σε blue room μία τεχνική που έκανε αίσθηση με την ταινία «300». Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Ιούνιο. 

 

Αθάνατη ΠραγματικότηταΜαρία ΚορινθίουΓιάννης ΑϊβάζηςΣτη νέα ταινία με τίτλο «Αθάνατη Πραγματικότητα» θα πρωταγωνιστήσει η Μαρία Κορινθίου αναλαμβάνοντας το ρόλο της θεάς της ομορφιάς και του έρωτα.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήnoyesΜαρία Κορινθίου
Keywords
Τυχαία Θέματα