«Η ευτυχία στη ζωή μας έρχεται μόνο μερικές στιγμές

11:43 12/4/2012 - Πηγή: Myself

Μία φωτογράφηση-πρόκληση έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος αποκλειστικά για το περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» υποδυόμενος τη Μάργκαρετ Θάτσερ και τον Jean Dujardin. Ο κορυφαίος ηθοποιός εξήγησε γιατί επέλεξε αυτές τις δύο προσωπικότητες: «Το “The Artist” είναι μια υπέροχη ταινία. Εντυπωσιάστηκα από τον πρωταγωνιστή, όπως και με το σενάριο. Είναι στην ουσία η μία μου πλευρά, του καλλιτέχνη, που ναι μεν ξέρει ότι υπάρχει κάποτε ένα τέλος, αλλά σε κάθε παράσταση ζει αυτό που έλεγε ο Ανδρέας Βουτσινάς, την ανάσταση και το θάνατο. Η Μάργκαρετ

Θάτσερ είναι ακριβώς αυτό που λείπει από τον καλλιτέχνη: η πειθαρχία, η αυστηρότητα, η συγκέντρωση. Έχουμε, λοιπόν, δύο χαρακτήρες με διαφορετικά στοιχεία, που, αν εναρμονιστούν, κάνουν το θαύμα!»

Όσον αφορά στις διάφορες παρεξηγήσεις που έχουν προκύψει κατά καιρούς με διάσημους ο Τάκης Ζαχαράτος σχολιάζει: «Δεν έχω εμμονές. Το ότι λέω τη γνώμη μου –την οποία λέω και ενώπιόν τους– δεν σημαίνει ότι έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους. Το θεωρώ ανέντιμο, για παράδειγμα, να κάνω μια δήλωση εναντίον κάποιου όπως το κάνουν στην τηλεόραση, που τα λένε μεν αλλά μετά κατ’ ιδίαν δικαιολογούνται –“εγώ, αγάπη μου, δεν είπα κάτι για σένα”– κι ας τους έχει δει όλη η Ελλάδα! Εγώ τιμώ τα παντελόνια που φοράω και θεωρώ πως είναι υγιές το να θυμώνεις, το να εκφράζεις αυτό που σε πείραξε.»

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν του λείπει η συντροφικότητα ο Τάκης Ζαχαράτος δηλώνει: «Μου αρέσει πολύ, σαφώς μου λείπει, όταν σταματά, αλλά θεωρώ πως είναι φυσιολογικό να μην το έχεις πάντα. Θεωρώ ότι η ευτυχία στη ζωή μας έρχεται μόνο μερικές στιγμές και άρα πρέπει να την απολαμβάνουμε όταν έρχεται.»

 

Τάκης Ζαχαράτοςδηλώσεις διασήμωνΑν αναρωτιέστε ποιο άτομο έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση και δεν το έχετε αναγνωρίσει στη φωτογραφία επιβάλετε να διαβάσετε το κείμενο που ακολουθεί!CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΤάκης Ζαχαράτος
Keywords
Τυχαία Θέματα