«Η Ελένη Μενεγάκη έχει πολύ καλύτερους από μένα να καλέσει»

14:44 28/3/2012 - Πηγή: Myself

 Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι καλεσμένος το απόγευμα της Τετάρτης στις 20.00 στην εκπομπή «Movies and Stars» του Γιώργου Σατσίδη. Ο αγαπημένος showman μιλάει για τις επιτυχημένες μιμήσεις αλλά και σχολιάζει τα όσα έχουν γραφτεί για τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη: «Το θέμα της “Ελένης” είναι ένα θέμα που δεν θέλω να το ξανανοίξω, έχω πει τη γνώμη μου, και δεν θέλω να το συνεχίσω. Η Ελένη Μενεγάκη έχει πολύ καλύτερους από μένα να καλέσει, οπότε δεν ξέρω πότε

θα βρεθώ στον καναπέ της. Υπήρχε μια βαθειά αγάπη, έχει προσωπικότητα, εγώ πάντα μιμούμαι καλά ανθρώπους που έχουν το δικό τους  προσωπικό στυλ, έτσι γινόταν και με την Ελένη. Δεν ξέρω αν οι δηλώσεις μου ενόχλησαν την Ελένη. Της εύχομαι να είναι καλά, ευτυχισμένη. Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος δεν μπορεί να είναι στα φώτα αν δεν δίνει κάτι. Μου αρέσει το μεσημέρι. Σε σχέση με το πρωινό δεν έχει καμία σχέση. Είναι εξαιρετικός ο τρόπος που κάνει συνεντεύξεις. Στο πρωινό δεν μου άρεσε.» 

Ο Τάκης Ζαχαράτος εκφράζει την άποψη του και για την Μιμή Ντενίση λέγοντας: «Την Μιμή την αντιμετωπίζω με χιούμορ. Δεν έχουμε συναντηθεί από τότε που έγινε η ιστορία με τις μηνύσεις. Αυτό που με ιντριγκάρει είναι ότι είναι η μοναδική που όταν ανεβάζει κάτι, είναι κάτι που δεν το έχει ξανακάνει καμία πριν. Μου αρέσει στις υπερπαραγωγές, όταν την πιάνει η λύσσα της σκηνής της ερμηνεύτριας των σπουδαίων ρόλων. Εκεί είναι υπέροχη. Η Μιμή έχει ταλέντο από την ανάποδη. Δεν είναι το ταλέντο το κανονικό. Είναι από την ανάποδη. Είναι σαν να λέει “πάρτε το αλλιώς εσείς φταίτε, δεν με έχετε καταλάβει”. Εμένα μου αρέσει να είναι σταρ. Μου έχει λείψει αυτή η Μιμή. Αν κάνει αυτά, τότε υπάρχει κοινό που θα την ακολουθήσει. Το μισό κοινό κλαίει, το άλλο μισό γελάει και έτσι τους πιάνει όλους. Η φλασιά να παίξει κανονικούς ρόλους δεν της πάει. Της πάει το υπερβολικό. Πάντα κάνει ένα πειραματικό, το “είδος Ντενίση”. Μιμή σε παρακαλώ θέλω να μου δώσεις τα δικαιώματα να παίξω το “Εγώ η Λασκαρίνα”.» 

Ο επιτυχημένος showman αναφέρεται και στην κρίση στην τηλεόραση: «Η τηλεόραση πάντα ήταν ο καθρέφτης της κοινωνίας, το είχα πει από το 2007 ότι θα γίνει σεισμός. Νομίζω ότι θα μείνουν αυτοί που πραγματικά αξίζουν. Για παράδειγμα η Μενεγάκη στο είδος της είναι μοναδική, όμως σαφέστατα χρειάζονται και νέα πρόσωπα. Ας πούμε η Νικολέτα Ράλλη μου αρέσει, και φυσικά η Φαίη και ο Γιώργος.» 

Ο Τάκης Ζαχαράτος για την προσωπική του ζωή αποκαλύπτει: «Περιμένω τον έρωτα. Θα υιοθετούσα παιδί μόνο αν είχα τον σωστό σύντροφο. Πιστεύω ότι ένα παιδί πρέπει να έχει δύο πρότυπα.»

Τάκης ΖαχαράτοςMovies and StarsΕλένη ΜενεγάκηΚαλεσμένος σήμερα (28/03) στις 20.00 στην εκπομπή «Movies and Stars» του Γιώργου Σατσίδη είναι ο Τάκης Ζαχαράτος ο οποίος μιλάει για όλους και για όλα. CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΤάκης Ζαχαράτος
Keywords
Τυχαία Θέματα