«Ή θα μας τρελάνουν ή θα τους τρελάνουμε»

01:02 15/1/2012 - Πηγή: Myself

Η Δούκισσα Νομικού ανέλαβε την παρουσίαση του «Laugh Attack» και μίλησε στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ TV» για αυτή της την επιλογή: «Πρόκειται για μια πρόταση που ήρθε στη ζωή μου όταν όλα ήταν πολύ ρευστά. Όλοι ξέρουμε ότι το τηλεοπτικό τοπίο είναι εξαιρετικά αβέβαιο και δεν γίνονται πολλά πράγματα. Πρόκειται, λοιπόν, για μια συνεργασία με ένα μεγάλο κανάλι όπως είναι ο ΑΝΤ1, και το κόνσεπτ της εκπομπής αναμένεται να

χαρίσει γέλιο στον κόσμο! Εγώ ως τηλεθεάτρια, για παράδειγμα, θα το έβλεπα από το σπίτι. Οπότε, αφού είχα ήδη μιλήσει και ξεκαθαρίσει τα πράγματα με το ALTER και το MEGA, συμφωνήσαμε!» Στην εκπομπή μεταδίδονται στιγμιότυπα από παλιότερες εκπομπές του καναλιού, όπως τα «Ταξί», «Στην Μπρίζα» και «Μπαμ» σχολιάζοντας τα αποσπάσματα λέει: «Μερικά στιγμιότυπα τα θυμόμουν, άλλα δεν τα είχα δει καθόλου! Αλλά αυτός είναι και ο σκοπός. Να θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές από αγαπημένες εκπομπές και να μάθουμε εκείνες που δεν έχουμε δει! Είναι ωραίο να γυρίζουμε το χρόνο πίσω και να καυτηριάζουμε πρόσωπα, καταστάσεις και αλλαγές.»

Για τη Δούκισσα Νομικού το χιούμορ είναι το αντίδοτο στην κρίση: «Είναι το μοναδικό αντίδοτο στην κρίση, μαζί με την ψυχραιμία! Δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς. Ή θα μας τρελάνουν ή θα τους τρελάνουμε.» Τι είναι αυτό που την κάνει να γελάει; «Πολλά! Ένα ανέκδοτο, μια γκριμάτσα, μια ταινία, το γέλιο ενός μωρού. Όταν είμαι ευτυχισμένη, γελάω με την καρδιά μου.»

Αυτή την εποχή η Δούκισσα Νομικού δίνει παράλληλα βάση και στις σπουδές και στο πτυχίο της στην ΑΣΟΕΕ όμως δεν θα έφευγε στο εξωτερικό για να δουλέψει ως μοντέλο: «Δεν ήταν ποτέ αυτό το όνειρό μου. Παλιότερα μου είχε δοθεί η ευκαιρία, όμως δεν την κυνήγησα. Δεν θα μπορούσα να ζήσω μόνη μου σε μια ξένη χώρα. Δεν θα άντεχα τη μοναξιά.»

 

Δούκισσα Νομικούδηλώσεις διασήμωνLaugh AttackΗ Δούκισσα Νομικού κάνει πρεμιέρα με «Laugh attack» και βρίσκει το δικό της αντίδοτο στην κρίση.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό 7μέρεςTVyesnoΔούκισσα Νομικού
Keywords
Τυχαία Θέματα