«Ήμουν αυτοκαταστροφικός»

15:13 19/1/2012 - Πηγή: Myself

Φέτος ο Γιώργος Χρανιώτης βρίσκεται στην παράσταση «Μαντάμ Φλο» στο πλευρό της Αντιγόνης Βαλάκου. Με αφορμή την παράσταση ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» σε μία συνέντευξη διαφορετική από τις άλλες. Μία τραυματική εφηβεία, το όνειρο να γίνει γνωστός σε όλους, μικρές του αδυναμίες, οι γυναίκες της ζωής του και στιγμές της ζωής του που κανείς μας δεν γνώριζε είναι όλα όσα αποκαλύπτει ο γοητευτικός ηθοποιός. 

Ο ρόλος του ως ΜακΜουν στην παράσταση γίνεται η αφορμή για προσωπικές αποκαλύψεις: «Είχα γνωρίσει μια παντρεμένη γυναίκα. Ήμουν 35 χρονών και εκείνη 60.

Αισθάνθηκα ότι θα μπορούσε να γίνει κοπέλα μου. Μου πέρασε, όμως, γιατί ήταν με τον άνδρα της και ήμουν φιλοξενούμενός τους. Νομίζω, ωστόσο, ότι η γοητεία δεν έχει ηλικία. Η ηλικία είναι απλώς νούμερα.»

Μετά τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία ο ηθοποιός πέρασε μία περίοδο για την οποία ομολογεί πως ήταν αυτοκαταστροφικός: « Ήμουν αυτοκαταστροφικός σε σημείο που μερικές φορές έλεγα, με φοβερή ευκολία, ότι και να πεθάνω, δεν με νοιάζει καθόλου.»

Ο Γιώργος Χρανιώτης μιλάει όμως και για τη σχέση του με τη Λίνα Σακκά την οποία παραδέχεται πως αγαπάει και πως έχει ακόμα επικοινωνία μαζί της: «Μιλήσαμε το καλοκαίρι και ήμαστε και οι δύο πολύ χαρούμενοι. Με πολύ μεγάλη ευκολία μπορώ να σου πω ότι αγαπώ τη Λίνα – και δεν αγαπώ γενικά όλες τις πρώην κοπέλες μου.»

Με εξομολογητική διάθεση ο ηθοποιός αποκαλύπτει και τα τέσσερα πιο extreme πράγματα που έχει κάνει στη ζωή του: « Έχω πηδήξει από ένα πλοίο στη Μάλτα κατά τη διάρκεια μιας κρουαζιέρας. Έχω κρεμαστεί από το μπαλκόνι μου στην Κυψέλη. Κρεμάστηκα από τα σίδερα και απειλούσα τους φίλους μου ότι θα πέσω. Έχω περάσει μια ώρα με έναν πύθωνα περασμένο γύρω μου και παίζαμε. Έχω μπει, κάνοντας σερφ, σε ένα πολύ μεγάλο κύμα. Κινδύνεψε η ζωή μου, αλλά μπήκα!»

 

Γιώργος ΧρανιώτηςΕΓΩ!Weeklyδηλώσεις διασήμωνΜαντάμ ΦλοΟ Γιώργος Χρανιώτης εξομολογείται πλευρές του χαρακτήρα του που δεν γνωρίζαμε.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΓιώργος Χρανιώτης
Keywords
Αναζητήσεις
λινα σακκα γιωργος χρανιωτης, σακκα μιλα για τον χρανιωτης
Τυχαία Θέματα