Καρέ αρνιού με κρέμα

13:46 25/1/2013 - Πηγή: Myself

Κόβουμε το καρέ σε 2 κομμάτια, αφαιρούμε το επιπλέον λίπος και σπρώχνουμε το κρέας από τα κόκαλα προς το κέντρο του καρέ. Κάνουμε τρύπες στο κρέας και τοποθετούμε σε αυτές το μπαχάρι. Στη συνέχεια βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο βούτυρο και τσιγαρίζουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει. Το πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι και το τοποθετούμε σε ένα αντικολλητικό χαρτί στη λαμαρίνα του φούρνου, αφού τον έχουμε προθερμάνει στους 180°C. Σ’ ένα κατσαρολάκι βάζουμε την κρέμα γάλακτος με το φασκόμηλο και το θυμάρι και την αφήνουμε να «δέσει» σε χαμηλή φωτιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα