Κηρύξτε πόλεμο κατά της κυτταρίτιδας!

15:48 22/3/2012 - Πηγή: Myself

Τώρα που μπαίνει η άνοιξη ας αφήσουμε κατά μέρος την κακή διατροφή κι ας βάλουμε λίγη άθληση στη ζωή μας για να εξαφανίσουμε μια ώρα γρηγορότερα τα σημάδια της κυτταρίτιδας που χαλάνε την όμορφη εικόνα των ποδιών μας. 

* Μην ξεχνάτε να πίνετε 8 με 10 ποτήρια την ημέρα, που τόσο το έχει ανάγκη ο οργανισμός μας. Τώρα που ο καιρός καλυτερεύει, αφήστε το αραλίκι στον καναπέ και βάλτε  στόχο να περπατάτε μία ώρα κάθε μέρα. Πείτε «όχι» στο ασανσέρ και ανεβείτε στο διαμέρισμά μας με τις σκάλες, ενώ πάψτε να βλέπετε σαν αγγαρεία τις δουλειές του σπιτιού. Ακόμα κι αυτές βοηθάνε στην καύση των θερμίδων και στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. 

* Όσο για το φαγητό, ξεχάστε τυρόπιτες, σουβλάκια και πίτσες, που είναι λιπαρά, αλμυρά και ανθυγιεινά. Τρώγοντάς τα όχι μόνο παίρνετε κιλά αλλά με την κατακράτηση των υγρών επιδεινώνετε το πρόβλημα της κυτταρίτιδας. Και φυσικά, μην παραλείπετε να τρώτε πρωινό. Προτιμήστε ολικής άλεσης ψωμί με λίγη μαργαρίνη και μέλι, όπως επίσης πράσινο τσάι αντί για καφέ. Γενικώς, καλό θα ήταν να επιλέγετε για τη διατροφή σας προϊόντα ολικής άλεσης διότι προσφέρουν ενέργεια και βιταμίνες του συμπλέγματος Β που ενεργοποιούν τον μεταβολισμό του οργανισμού. 

* Τέλος, φρούτα και λαχανικά επιβάλλονται αν θέλετε να αποκτήσει το δέρμα σας όψη ακαταμάχητη, ενώ μη διστάσετε να αναζητήστε και κάποιο ειδικό προϊόν από τα τόσα που κυκλοφορούν στην αγορά και βοηθούν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

 

ομορφιάκυτταρίτιδακαταπολέμηση κυτταρίτιδαςδιατροφήΥπάρχει τρόπος για να διώξουμε την όψη «φλούδας πορτοκαλιού» για τα καλά!TipsyesnoΑπό το περιοδικό 7μέρεςTVnono
Keywords
Τυχαία Θέματα