«Με τρέλανε ο θάνατος του Heath»

15:47 18/1/2012 - Πηγή: Myself

Φορώντας sexy και ρομαντικά εσώρουχα η Michelle Williams ποζάρει στο φωτογραφικό φακό του GQ αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά πως η επιλογή της για το ρόλο της Marilyn Monroe ήταν πέρα από ιδανική. 

Η 31χρονη ηθοποιός σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για τη σχέση της με τον Heath Ledger αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και περνάει προσπαθώντας να συμβιβαστεί με την ιδέα πως εκείνο δεν είναι πλέον στη ζωή.

«Η πρώτη γνωριμία μας, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πρωτογνωριστήκαμε, ήταν

κοσμικές ή κάτι τέτοιο. Ναι, ήταν πολλά τα όσα συνέβησαν εκείνη την εποχή…» αναφέρει η Michelle και συνεχίζει μιλώντας για το θάνατο του Heath: «Με τρέλανε ο θάνατος του. Ένοιωθα πως τρελαινόμουν. Ήταν όλα υπερβολικά. Το να προσπαθώ να διαχειριστώ αυτό που συνέβη και να προσπαθώ να το αντιμετωπίσω αυτό που μας βρήκε. Ένοιωθα παγιδευμένη. Και δεν ήμουν μόνη μου, ήταν και κάποιος άλλος τον οποίο εγώ έπρεπε να προστατέψω, την κόρη μας τη Ματίλντα, και δεν μπορώ να το σταματήσω, δεν μπορώ να το κάνω να φύγει. Το να προσπαθώ να βρω τρόπους να της το εξηγήσω ή να την προστατέψω από αυτό.»

Η Michelle Williams μίλησε όμως και για τον ρόλο της στη σειρά «Dawson’s Creek» μέσα από την οποία τη γνωρίσαμε και εμείς: «Δεν μπορώ να πω πως το να είμαι sexy είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου. Και νομίζω ότι εξαιτίας του ρόλου που υποδύθηκα στο “Dawson’s Creek” όπου ήταν sexy έλαβα όλη την αρνητική προσοχή και τις επικρίσεις που συνεπάγεται.» 

 

 

Michelle WilliamsGQMarilyn MonroeHeath LedgerDawson’s CreekΗ Michelle Williams ποζάρει για το εξώφυλλο του τεύχους Φεβρουαρίου του περιοδικού GQ και μιλάει για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της.CelebrityyesnoyesnoMichelle Williams
Keywords
Αναζητήσεις
heath ledger thanatos
Τυχαία Θέματα