«Μου αρέσει να περνάω μηνύματα μέσω των παραμυθιών»

18:54 26/3/2012 - Πηγή: Myself

Το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκης ήταν καλεσμένη η Σάντυ Κουτσοσταμάτη. Η  ψυχολόγος και μητέρα μίλησε για την 6μηνών κόρη της Ιωάννα αλλά και για το blog της με την επωνυμία «Ανάλυσε το» το οποίο βασίζεται στις συμβουλές που δίνει η ίδια στις νέες μητέρες. 

Σχετικά με την κόρη της είπε: «Κυκλοφορώ με ένα κινητό και δείχνω την κόρη μου παντού. Είμαι ακόμη στο στάδιο του θηλασμού. Αρνείται κατηγορηματικά από 2 μηνών να πάρει μπιμπερό. Έτσι αναγκάζομαι να πηγαίνω στο γραφείο λιγότερες ώρες.» 

Η

Σάντυ Κουτσοσταμάτη μιλώντας για το blog της αποκάλυψε: «Στην ουσία γράφω αυτό που βιώνω. Ψάχνομαι πάρα πολύ για ό, τι  στάδιο περνάει το μωρό και ενημερώνομαι ανάλογα. Μέσα από τη σελίδα ψάχνω συμπαράσταση. Νιώθω μεγάλο θαυμασμό για τις μαμάδες.»  

Η ψυχολόγος μοιράστηκε με την Ελένη Μενεγάκη και τον φόβο που είχε σχετικά με τη διατροφή της και είπε: «Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης ζούσα με την αγωνία να τρέφομαι σωστά και να κοιμάμαι σωστά. Ενώ πριν την εγκυμοσύνη ήθελα τα γλυκά, κατά την διάρκεια ήθελα μόνο ξινά. Τώρα μου λείπουν πολύ τα γλυκά, αλλά προσπαθώ και πάλι να τρέφομαι σωστά  Και από το φαγητό μου τρώω το μισό, με το μωρό δε προλαβαίνω.» Όσον αφορά στα κιλά που έχασε μετά την εγκυμοσύνη τόνισε: «Είναι ένα θέμα που έγραψα και στο blog μου και είχε την μεγαλύτερη απήχηση. Το σοκ δεν είναι κατά την διάρκεια της γέννας. Το σοκ είναι μετά τη γέννα. Εγώ νόμισα ότι θα φύγω από το μαιευτήριο και θα έχω του κοιλιακούς που είχα» 

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη αναφέρθηκε και στο βιβλίο που έγραψε με τίτλο «Το μυστικό της μαγικής πυγολαμπίδας»: «Το έγραψα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ήθελα να γράψω όσο πιο σωστά μηνύματα θα μπορούσα να δώσω στα παιδιά και κατέληξα να γράψω αυτά που μου ζητούσαν και οι γονείς. Έτσι προσπάθησα να δώσω στα παιδάκια να έχουν αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση, θετική σκέψη και αισιοδοξία. Μου αρέσει πολύ να περνάω μηνύματα μέσα από τα παραμύθια.»

 

Σάντυ Κουτσοσταμάτηδηλώσεις διασήμων\\magazines1\Magazines1\LIBERIS\WEB\01_Productions\01_Portals\Myself\Editorial\MYSELF FOLDERS\GOSSIP\2012\martios\26 martioy me 1 apriliou\deutera 26\article koutsostamati δονεΗ Σάντυ Κουτσοσταμάτη ήταν η καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας.CelebrityyesnoΣίσσυ ΣιδηροπούλουnonoΣάντυ Κουτσοσταμάτη
Keywords
Τυχαία Θέματα