«Μου πήρε δυο χρόνια να νιώσω ξανά γυναίκα.»

17:27 17/1/2012 - Πηγή: Myself

Στο στούντιο του Κοσμοράδιο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή η οποία όμως μίλησε και στις κάμερες του «TV Μακεδονία» που την περίμεναν στην είσοδο του ραδιοφωνικού σταθμού.

Άκρως αποκαλυτπική η ελληνίδα σταρ μίλησε στην κάμερα του καναλιού για την οικογένειά της αλλά και την κρίση που πέρασε μέχρι να ξαναβρεί τις ισορροπίες της μετά τις εγκυμοσύνες. «Με το σώμα μου, την ισορροπία την βρήκα μετά από 9 μήνες που

γέννησα την Μελίνα. Μου πήρε δυο χρόνια για να βρω την ισορροπία μου σαν ζευγάρι με τον Ντέμη και να νιώσω ξανά γυναίκα.» δήλωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή και συνέχισε διευκρινίζοντας: «Τον πρώτο καιρό δεν σε ενδιαφέρει η εμφάνιση σου και το να αρέσεις στον άντρα σου. Οι άντρες πρέπει να δείχνουν κατανόηση στην μεγάλη αλλαγή της γυναίκας μετά την εγκυμοσύνη. Όλα αυτή τα περνάει... Δεν υπάρχει ζευγάρι χωρίς κραδασμούς στην σχέση του με τον ερχομό ενός παιδιού, όλα αλλάζουν. Πάντως τώρα που έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μας, με τον Ντέμη είμαστε πολύ καλά!». 

Απαντώντας σε ερώτηση για την σιλουέτα της η Δέσποινα Βανδή δήλωσε πως προσέχει ιδιαίτερα τη γραμμή της όταν βρίσκεται σε περίοδο εμφανίσεων και πως όταν βρίσκεται σε «νεκρές» περιόδους δεν ασχολείται ιδιαίτερα. Η τραγουδίστρια η οποία κατάγεται από την Καβάλα και έχει περάσει τα φοιτητικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη δήλωσε πως όταν βρίσκεται στην πόλη νοιώθει σαν στο σπίτι της σαν να μην έφυγε ποτέ. 

Μπαίνοντας στο στούντιο του Κοσμοράδιο η τραγουδίστρια συνέχισε τις αποκαλύψεις μιλώντας για την παράσταση που συζητάει να ανεβάσει με τον Αλέξανδρο Ρήγα: «Το συζητάμε με τον Αλέξανδρο Ρήγα εδώ και έναν χρόνο. Αυτή την περίοδο ο Αλέξανδρος γράφει. Είναι όμως πολλά που πρέπει να συζητήσουμε, για το σενάριο, την παραγωγή και το βλέπουμε θετικά». 

 

Δέσποινα Βανδήδηλώσεις διασήμωνTV ΜακεδονίαΗ Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη παραχωρώντας άκρως αποκαλυπτικές συνεντεύξεις σε μέσα της Βορείου Ελλάδος.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΔέσποινα Βανδή
Keywords
Τυχαία Θέματα