Μύθοι και πραγματικότητα

01:04 3/2/2012 - Πηγή: Myself

«Ο κόσμος έχει ξεχάσει ότι κάποτε ήμουν παντρεμένος. Δεν μιλάω ποτέ για αυτό, γιατί δεν το σκέφτομαι ποτέ. Κατανοώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να ενδιαφέρονται για τα προσωπικά μου, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο καθένας έχει στο μυαλό του μια εκδοχή για το τι είδους άνθρωπος είμαι και για το πώς είναι η ζωή μου» δήλωσε πρόσφατα ο 50χρονος George Clooney ο οποίος βλέπει να αυξάνονται τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ομοφυλοφιλικές τάσεις του ηθοποιού. 

Τρεις μήνες έχουν περάσει από την εμφάνισή

του στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ κινηματογράφου της Νέας Υόρκης αγκαλιά με τη νέα του αγαπημένη, Stacy Keibler, αλλά οι φήμες που θέλουν το... αντικείμενο του πόθου όλων σχεδόν των γυναικών του πλανήτη να είναι στην πραγματικότητα gay συνεχίζουν να διασπείρονται, με προφανείς λόγους. Ο ένας και μοναδικός γάμος που υπάρχει στο ιστορικό του ήταν με την ηθοποιό Talia Balsam και δεν άντεξε περισσότερα από τέσσερα χρόνια. 

Οι δύο γνωστές σχέσεις του, με το μοντέλο από τη Βρετανία Lisa Snowdon και την Ιταλίδα ηθοποιό Elisabetta Canalis, έληξαν άδοξα, με την τελευταία να τον αποκαλεί σε συνέντευξή της «πατρική φιγούρα» – όρος που σίγουρα δεν αρμόζει σε ένα sex symbol. Οι δημοσιογράφοι δεν μπόρεσαν ποτέ να ανακαλύψουν τις ακριβείς αιτίες των χωρισμών του και θεωρούν ότι ο ηθοποιός φροντίζει να παραμένει αινιγματικός όσον αφορά την ιδιωτική του ζωή. 

 

George ClooneyStacy KeiblerTalia BalsamLisa SnowdonElisabetta CanalisΗ άρνησή του ως προς το γάμο και οι περιορισμένες πληροφορίες για την προσωπική του ζωή γενούν πολλά ερωτήματα για το ποιος τελικά είναι ο George Clooney. CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoGeorge Clooney
Keywords
Τυχαία Θέματα