Ο νέος αγαπημένος της Katy Perry

15:28 25/4/2012 - Πηγή: Myself

Η 27χρονη star ξεπέρασε χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της με τη βοήθεια του διάσημου μοντέλου Baptiste Giabiconi και στη συνέχεια ξέχασε το μοντέλο φλερτάροντας με τον κιθαρίστα των Florence + the Machine, Robert Ackroyd. 

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός των paparazzi, συνέλαβε την Katy Perry και τον Robert Ackroyd σε τρυφερά τετ-α-τετ. Η παρουσία των φωτογράφων δεν εμπόδισε τους δύο

stars από το να είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους. Μεταξύ άλλων, εθεάθησαν να περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι, να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται με πάθος. 

Φυσικά, η Katy Perry δεν είναι η μόνη που γύρισε σελίδα στη ζωή της! Ο Russell Brand έχει ήδη μπει στη διαδικασία αφαίρεσης του τατουάζ που είχε κάνει στο χέρι του για την Katy Perry. Ο λόγος; Η νέα του αγαπημένη και μοντέλο Nikolett Barabas!

 

Katy PerryRobert Ackroydτρυφερά τετ-α-τετRussell BrandΜπορεί να χώρισε μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο από τον Russell Brand, όμως, η Katy Perry δεν φαίνεται να έχει κολλήσει στο παρελθόν.CelebrityyesnoΒάλια ΤζεnonoKaty Perry
Keywords
Τυχαία Θέματα