Ο Ορφέας Παπαδόπουλος μιλάει για όλα!

18:01 19/3/2012 - Πηγή: Myself

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος κάθεται σήμερα (19/03) στον καναπέ των Everyday Girls στις 20.30 και μοιράζεται μαζί τους τις απόψεις του για την κατάσταση της χώρας αλλά και για την σχέση του που μετράει 5 χρόνια. Περιγράφοντας την τέλεια μέρα αναφέρει: «Η τέλεια μέρα μου περιλαμβάνει... γύρισμα! Το λατρεύω! Υπάρχουν φορές που δεν έχω γύρισμα και θέλω να πάω. Επίσης, σίγουρα περιλαμβάνει ήλιο

και θάλασσα. Καλοκαίρι γενικά» ενώ για την τέλεια κοπέλα αποκαλύπτει: «Η τέλεια κοπέλα πρέπει να έχει χιούμορ, να είναι ειλικρινής και να μπορεί να με ακούει. Με την κοπέλα μου είμαστε πέντε χρόνια μαζί και βέβαια την ξέρω απέξω και ανακατωτά, όπως και εκείνη εμένα. Για να μείνει ο έρωτας ζωντανός για πολλά χρόνια πρέπει να παλεύεις. “You have to fight”» εξηγεί.

Για την κρίση αλλά και για το τι θα άλλαζε ο ίδιος αν ήταν πρωθυπουργός υποστηρίζει κατηγορηματικά: «Ξήλωμα όλοι. Αφορισμός σε οποιονδήποτε αυτή την στιγμή κυβερνάει εντός εισαγωγικών. Ξήλωμα και στους 300, όπως είναι, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις. Αλλά νομίζω και αναθεώρηση του συντάγματος τώρα. Όσο για το μνημόνιο πρέπει να φύγει νύχτα. Αναθεώρηση για το τι σημαίνει Δημοκρατία και το πώς λειτουργεί στην χώρα. Κατέβαινα στους αγανακτισμένους ήταν ανατριχιαστικό και σοκαριστικό. Εκεί ένιωσα για πρώτη φορά ότι ζούμε ιστορικά γεγονότα και λυπήθηκα πάρα πολύ όταν ήταν να ψηφιστεί το δεύτερο μνημόνιο έδειχναν στην τηλεόραση μόνο τα μπάχαλα που συνέβαιναν και όχι τους γύρω δρόμους που ήταν πλημμυρισμένοι με κόσμο. Ωστόσο παραμένω αισιόδοξος.» 

Στη συνέχεια ο Ορφέας Παπαδόπουλος αναφέρει πως τον άγγιξε και τον ίδιο η κρίση «Δεν ζούσα με υπερβολικές πολυτέλειες και υπερβολικά πράγματα. Αλλά σίγουρα σκέφτομαι περισσότερο τα έξοδα μου. Πόσες μετακινήσεις θα κάνω, πόσους καφέδες θα πιω έξω». Ενώ για το πόσο συνειδητοποιημένος είναι λέει χαρακτηριστικά «Όσο πιο συνειδητά μπορώ. Είναι πάρα πολύ εύκολο να ψωνιστείς και το έχω νιώσει  σε κάποιες στιγμές αλλά είχα τόσο καλούς ανθρώπους δίπλα μου που μου θύμιζαν το ποιος είμαι και από μόνος μου, όμως προσπαθούσα και προσπαθώ να πατάω γη.»

Ορφέας ΠαπαδόπουλοςEveryday GirlsMTVTo απόγευμα της Δευτέρας (20.30) στην εκπομπή των Everyday Girls και το κανάλι MTV θα είναι καλεσμένος ο Ορφέας Παπαδόπουλος. CelebrityyesnoΣίσσυ ΣιδηροπούλουnonoΟρφέας Παπαδόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα