«Ο Ψινάκης είναι σήμα κατατεθέν»

01:04 17/2/2012 - Πηγή: Myself

«Είχα κατέβει στην πορεία το βράδυ της Κυριακής. Δεν μπορούσα να πλησιάσω από τα δακρυγόνα. Όλο αυτό που γίνεται στη χώρα μας είναι άκρως επώδυνο· και τρομερά άδικο για τον περισσότερο κόσμο. Πιστεύω, όμως, ότι κανένας άνθρωπος δεν αποδέχεται τους βανδαλισμούς, το πλιάτσικο, τις κλοπές και τις καταστροφές που συνέβησαν. Αλλά η αστυνομία πιάστηκε τελείως στον ύπνο. Θα μπορούσε ίσως αυτό να είχε προβλεφθεί και να είχαν προσέξει περισσότερο κάποια πράγματα. Πετούσαν δακρυγόνα στους διαδηλωτές, σε εκείνους

που ουσιαστικά είχαν πάει να διαμαρτυρηθούν με εντελώς ειρηνικό τρόπο.» λέει ο Χρήστος Φερεντίνος στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» μιλώντας για την πορεία της Κυριακής στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος. Αναφερόμενος στην κρίση στην τηλεόραση ο παρουσιαστής δηλώνει: «Η “φούσκα” στην τηλεόραση έχει σκάσει πια, σε όλα τα επίπεδα: παρουσιαστές, σκηνοθέτες κτλ. Όσοι έχουμε δουλειά το λέμε και το ξαναλέμε ότι είμαστε τυχεροί. Είναι απαισιόδοξα τα πράγματα και στο χώρο αυτό.» 

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» επιστρέφει στις οθόνες μας με τον ίδιο παρουσιαστή ακούγονται όμως διάφορα για τη σύσταση της κριτικής επιτροπής, ο Χρήστος Φερεντίνος αναφέρει σχετικά: «Είμαι χαρούμενος που ξεκινά πάλι το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Ένα show που δίνει δουλειά σε κόσμο, προσφέρει ψυχαγωγία και έχει πιθανότητες επιτυχίας είναι φυσικά κάτι πολύ θετικό. Αν άκουγα ότι θα μπει και ο Ψινάκης μέσα, θα μου άρεσε πολύ!»

Ο παρουσιαστής μάλιστα προχωράει τη συζήτηση ένα βήμα παραπέρα δηλώνοντας για τον γνωστό μάνατζερ: «Ο Ψινάκης είναι σήμα κατατεθέν. Δεν το συζητάμε! Θα ήταν ωραίο να μπει στην ομάδα του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”.» 

 

Χρήστος ΦερεντίνοςΕλλάδα έχεις ταλέντοΕΓΩ! Weeklyδηλώσεις διασήμωνΟ Χρήστος Φερεντίνος σε μία συνέντευξη διαφορετική από τις άλλες μιλάει για την κρίση της χώρας αλλά και για τα επαγγελματικά του σχέδια. CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΧρήστος Φερεντίνος
Keywords
Τυχαία Θέματα