«Οι δουλειές μας είναι ιδιαίτερα μετέωρες»

14:43 23/2/2012 - Πηγή: Myself

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τις οικονομικές ανησυχίες της, ως μητέρα και σύζυγος, τη δημοσιότητα και την υπερ-έκθεση, αλλά και για όσα την κάνουν ευτυχισμένη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου

αποκάλυψε πως έχουν πάρει ένα μεγάλο δάνειο για να αγοράσουν το σπίτι τους και δεν ξέρει αν θα μπορούν στο μέλλον, δεδομένης της κατάστασης, να αντεπεξέλθουν στις δόσεις: «Οι δουλειές μας είναι ιδιαίτερα μετέωρες». Ανέφερε, επίσης, πως έχει περιορίσει πολύ τα έξοδά της και σκέφτεται κάθε της κίνηση, ακόμη και το να κάνει συχνά ταξίδια στη γενέτειρά της, τη Θεσσαλονίκη, ενώ παραδέχτηκε ότι εκείνη αγχώνεται περισσότερο για τα οικονομικά του σπιτιού.

Παρά το ιδιαιτέρως απαιτητικό τους πρόγραμμα, το ζευγάρι βρίσκει χρόνο για τους δυο τους: «Από τις 21.00, που κοιμάται το μωρό μας, ο χρόνος είναι δικός μας. Ο μικρός δεν είναι “αυτοκόλλητος”. Είναι πολύ ανεξάρτητος». Δεν είναι λίγες οι φορές που, ως μητέρα, η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρεται στο παιδί της. Ωστόσο, οι όποιες αναφορές στην οικογένειά της γίνονται πάντα με διακριτικότητα και μέτρο. «Φυσικά και χαίρομαι να μιλάω για το παιδί μου» δήλωσε η παρουσιάστρια, αποστομώνοντας όσους της κάνουν κριτική ακόμη και για αυτό. 

 

Σίσσυ ΧρηστίδουΕλένη Μενεγάκηδηλώσεις διασήμωνΤις δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου στην Ελένη Μενεγάκη μας μεταφέρει το περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly».CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklynonoΣίσσυ Χρηστίδου
Keywords
Τυχαία Θέματα