«Όσες φορές έμπλεκα σε τσακωμό έτρωγα πολύ ξύλο»

14:50 5/1/2012 - Πηγή: Myself

Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της νέας γενιάς έχοντας στο βιογραφικό του αρκετές τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει καταφέρει πολλά και όπως λέει και ο ίδιος στάθηκε τυχερός: «Είμαι και τυχερός. Πιστεύω, όμως, ότι αξιοποίησα πάρα πολύ καλά τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν, όχι απαραιτήτως όσον αφορά το αποτέλεσμα, αλλά από τη σκοπιά της συνεργασίας και της συμπεριφοράς.» Η υποκριτική δεν ήταν το όνειρό του από μικρός αφού όπως δηλώνει μέχρι το λύκειο δεν φανταζόταν το μέλλον του απλά πέρναγε καλά με την παρέα του. 

Όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία το να μπλέξει σε καυγάδες δεν ήταν ένα ασυνήθιστο φαινόμενο και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης λέει χαρακτηριστικά: «Παλιότερα, έμπλεκα. Συνήθως τις έτρωγα, γι’ αυτό προσπαθούσα να αποφεύγω τους καβγάδες. Δεν ήμουν ποτέ γυμνασμένος. Όσες φορές έμπλεκα σε τσακωμό, έτρωγα πολύ ξύλο.»

Σχολιάζοντας τα όσα λέγονται και γράφονται κατά καιρούς για ανήθικες προτάσεις εντός τους χώρου του θεάματος ο ηθοποιός αναφέρει: «Έχω ακούσει για συναδέλφους αρκετά πράγματα, αλλά δεν έχω δει τίποτα. Στη δική μου περίπτωση, δεν μου έχει πει κανείς “έλα να κάνουμε σεξ για να πάρεις ρόλο”.»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκαλύπτει όμως και το πώς αντιδρά ο ίδιος στο φλερτ ανδρών: «Στην αρχή, κόμπλαρα. Έχω αλλάξει τη νοοτροπία του χωριού, που είχα πριν κατέβω στην Αθήνα, όσον αφορά αυτό το θέμα. Μετά καταλαβαίνεις το σκεπτικό ενός αγοριού που γουστάρει αγόρια. Κολακεύεσαι και από αυτό, αλλά μέχρι ενός σημείου. Βέβαια, δεν με έχει ενοχλήσει κανείς τόσο ώστε να φρικάρω. Ήμουν πάντα straight και το μυαλό μου straight λειτουργεί.»

Ο ηθοποιός στη συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» λέει ανοιχτά τη γνώμη του και για τις γυμνές σκηνές: «Πιστεύω ότι μια ερωτική σκηνή μπορεί να δείχνει μόνο πρόσωπα και καθόλου γυμνό σώμα. Οι περισσότερες ερωτικές σκηνές που γυρίζονται μου φαίνονται πρόστυχες και διαφέρουν από μια τσόντα μόνο στο κομμάτι της διείσδυσης.»

 

Γιάννης ΤσιμιτσέληςΕΓΩ!Weeklyδηλώσεις διασήμωνΟ Γιάννης Τσιμιτσέλης στη συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» είναι αποκαλυπτικός. CelebrityyesnoyesnoΓιάννης Τσιμιτσέλης
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Myself