Ψητό ριζότο μανιταριών

12:35 27/9/2012 - Πηγή: Myself
Βάζουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια σε μικρό μπολ. Τα περιχύνουμε με 2 φλ. τσαγιού καυτό ζωμό (από το συνολικό της συνταγής). Τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε για τουλάχιστον 15΄ να μουλιάσουν και να ανακτήσουν την υγρασία τους. Έπειτα τα στραγγίζουμε με τα χέρια, σφιχτά, και σουρώνουμε σε ψιλή σήτα ή τούλι το υγρό μέσα στο οποίο τα μουλιάσαμε. Το κατακάθι (περίπου 1/2 φλ. τσαγιού) το πετάμε.
Keywords
Τυχαία Θέματα