«Σκέφτομαι πολύ έντονα ένα δεύτερο παιδί»

18:45 7/3/2012 - Πηγή: Myself

Πριν από μερικές μέρες η Μπέττυ Μαγγίρα επέστρεψε στα show παρουσιάζοντας το «I am a good girl…» στο resto-club «Lalu» στο Κολωνάκι. Η εντυπωσιακή show woman μίλησε αποκλειστικά στο περιοδικό «HELLO!» για το νέο της εγχείρημα, την οικογενειακή ζωή και τα όνειρά της για το μέλλον. «Ήθελα να κάνω κάτι δημιουργικό και θεώρησα ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή.» λέει η Μπέτυ Μαγγίρα για το show «I am a good girl» και περιγράφει τα όσα περιλαμβάνει το συγκεκριμένο

σόου: «Ένα σόου βασισμένο στο τραγούδι, με παρλάτες και κείμενα, που επιμελήθηκα εγώ, το οποίο έχει ως στόχο να περάσουμε καλά. Το κόνσεπτ είναι μια ιδέα δική μου και στην επιλογή των τραγουδιών με βοήθησαν ο φίλος μου dj, Δημήτρης Καμτσής, και ο αδερφός μου, Γιώργος. Δεν υπάρχουν σκετς και standup comedy, αλλά δεν λείπει ο αυθορμητισμός και τα πειράγματα στο κοινό. Ξεκινάω με πιο slow τραγούδια τζαζ και όσο περνάει η ώρα γίνονται mid tempo. Στο τέλος, τα τραγούδια είναι mainstream και χορευτικά. Τα κοστούμια, που αποτελούν κομμάτι του σόου, υπογράφει ο Γιάννης Λάσκος από τον Οίκο Konstantinos Melis by Laskos, ενώ οι αλλαγές γίνονται επί σκηνής.»

Η ηθοποιός παραδέχεται πως της έχει γίνει πρόταση στο παρελθόν να συμμετάσχει σε μιούζικαλ από τη Μιμή Ντενίση αλλά ό, τι είχε κάνει συναντήσεις με την Τατιάνα Στεφανίδου για την εκπομπή «Μίλα». 

Τον Νοέμβριο του 2012 η Μπέτυ Μαγγίρα συμπληρώνει δέκα χρόνια σχέσης με τον Δημήτρη Μάζη με τον οποίο έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής μία κόρη την Ανδριάνα, η ηθοποιός όμως δηλώνει έτοιμη για ένα ακόμα παιδί ενώ αποκαλύπτει και πού θα ήθελε να βρίσκεται μελλοντικά: «Σίγουρα θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί. Για τρίτο δεν το βλέπω, λόγω αντοχών. Θα μου άρεσε να εξελίξω τη δουλειά μου, καθώς ονειρεύομαι κάποια σόου. Μελλοντικά, θα μπορούσα να ζήσω και σε κάποιο νησί. Κι επειδή όλα τα συνδυάζω με ρόλους στο μυαλό και τη ζωή μου, θα ήθελα να είμαι η σέξι φουρνάρισσα του νησιού, που θα θυμίζω λίγο Σοφία Λόρεν ή να έχω ένα παραδοσιακό καφενείο. Και φυσικά, πάντα με τον Δημήτρη δίπλα μου.»

 

Μπέτυ ΜαγγίραΔημήτρης Μάζηςδηλώσεις διασήμωνΗ Μπέτυ Μαγγίρα δηλώνει στο περιοδικό «HELLO!» έτοιμη για ένα ακόμα παιδί ενώ αποκαλύπτει και τα όνειρά της για το μέλλον.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό Hello!yesnoΜπέτυ Μαγγίρα
Keywords
Τυχαία Θέματα