«…τα έφερα πολύ χοντρά στο MEGA»

17:57 1/2/2012 - Πηγή: Myself

Ούτε οι ήπιες και συγκαταβατικές παρεμβάσεις του Γιώργου Λιάγκα ούτε τα γλυκά χαμόγελα της Φαίης Σκορδά δεν ήταν ικανά να ηρεμήσουν την καλεσμένη τους Βάσια Τριφύλλη η οποία πήρε φόρα και είπε όλα όσα φαίνεται να μάζευε εδώ και καιρό για το Μεγάλο Κανάλι και για τον Διευθυντή Προγράμματος Πέτρο Μπούτο.

Η Βάσια Τριφύλλη ξεκίνησε να κάνει τα παράπονά της για το γεγονός ότι έχει πολλά χρόνια να δεχτεί πρόσκληση να εμφανιστεί σε κάποια εκπομπή του MEGA: «Έχω να έρθω άπειρα χρόνια. Το MEGA

άνοιξε με τους “Αυθαίρετους” κι έκανε τη μεγαλύτερη επιτυχία του με το “Ραντεβού στα Τυφλά”. 98% τηλεθέαση έκανα!» Η ηθοποιός και παρουσιάστρια φάνηκε αρκετά συγκινημένη και δεν μπόρεσε να βάλει φρένο στην αθυροστομία της λέγοντας: «Κάνω παράπονα… θα με πιάσει τώρα μία κλαψο…!» αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τους παρουσιαστές. 

Ο Πέτρος Μπούτος αποτέλεσε και τον βασικό αποδέκτη των παραπόνων της αφού η ίδια στράφηκε προς την κάμερα απευθυνόμενη σε εκείνον: «Ούτε μια φωτογραφία μου δεν έχουν στο γραφείο του Μπούτου. Δεν με συμπαθεί ο Μπούτος. Δε σε φοβάμαι κιόλας φίλε μου! Έχω κρεμάσει την κάπα μου ψηλά!» Η ηθοποιός θεώρησε αδικαιολόγητο το γεγονός ότι έχει κάνει τη μεγαλύτερη επιτυχία του Mega και δεν την έχουν καλέσει να κάνει ούτε ένα guest σε σειρά. «Ο Μπούτος φαίνεται ακούει το όνομά μου και τρέχει! Πήρα πολλά λεφτά, αλλά τα έφερα πολύ χοντρά στο MEGA!» συνέχισε η Βάσια Τριφύλλη την ώρα που ο Γιώργος Λιάγκας προσπαθούσε να ηρεμίσει τα πνεύματα λέγοντας όλοι όσοι βρίσκονται στην τηλεόραση είναι αναλώσιμοι. 

Βάσια ΤριφύλληMegaΠέτρος ΜπούτοςΡαντεβού στα ΤυφλάΜπορεί να ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Mou» όμως η Βάσια Τριφύλλη δεν δίστασε πει τα παράπονά της και να τα «χώσει» στον Πέτρο Μπούτο.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήnonoΒάσια Τριφύλλη
Keywords
Τυχαία Θέματα