«Τα κομμωτήρια της Πάτρας με χωρίζουν κάθε εβδομάδα»

12:53 20/1/2012 - Πηγή: Myself

Η πρώην βουλευτής και δημοσιογράφος Νατάσα Ράγιου σχολιάζει την επικαιρότητα και αποκαλύπτει πλευρές του εαυτού της στο περιοδικό ΕΓΩ!Weekly. 

«Δεν ξέρω αν θα ήμουν σε αυτή τη Βουλή, ακόμα και αν είχα εκλεγεί. Τελικά, εκ των υστέρων, συνειδητοποίησα ότι είναι καλύτερα που δεν εξελέγην την προηγούμενη φορά.» αναφέρει η Νατάσα Ράγιου και εξηγεί: «Αν ένιωθα ότι πρέπει να κάνω κάτι που είναι αντίθετο με αυτά που πιστεύω, βεβαίως θα είχα παραιτηθεί.»

Η πολιτικός σχολιάζει και τι είναι εκείνο που την έχει ενοχλήσει σε ορισμένους

πολιτικούς της χώρας: «Εμένα εκείνο που με ενοχλεί είναι γιατί δεν έχει πληρώσει κανείς. Γιατί δεν έχει δεσμευτεί η περιουσία όσων αποδεδειγμένα τα έχουν πάρει; Υπάρχει το πόθεν έσχες του καθενός. Εγώ προσωπικά στο λογαριασμό μου από τη Βουλή έχω 120 ευρώ και καλώ τον οποιοδήποτε να το ελέγξει. Θα έπρεπε να αναφέρεται με ονοματεπώνυμο ποιοι τα παίρνουν και ποιοι όχι, για να ξεκαθαρίσει μια και καλή το τοπίο.»

Μιλώντας για το γάμο της η Νατάσα Ράγιου αποκαλύπτει πως οι κρίσεις είναι κάτι φυσιολογικό μέσα σε ένα ζευγάρι και είναι κάτι που έχει βιώσει και η ίδια: «Εκατομμύρια κρίσεις έχουμε περάσει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ζευγάρι που να ζει μες στα πούπουλα και τα ροζ σύννεφα. Και κρίσεις έχουμε περάσει και τσακωνόμαστε, αλλά δεν μας έχει επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να κλονιστεί ο γάμος μας. Τα κομμωτήρια της Πάτρας με χωρίζουν κάθε εβδομάδα, δεν το συζητώ! Όλους, όμως, τους χωρίζουν στα κομμωτήρια.»

Η πολιτικός αναφέρεται όμως και στις επιθέσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς: «Μετά από τόσα πολλά χρόνια δημόσιας ζωής, είτε στη δημοσιογραφία είτε στην πολιτική, έχω πάθει ανοσία και δεν με ενοχλεί τίποτα. Έχω μάθει να υπολογίζω την άποψη, τη θέση ή το σχόλιο ανθρώπων που εκτιμώ. Οι υπόλοιποι μου είναι παγερά αδιάφοροι. Στο παιχνίδι της δημοσιότητας είναι όλα, άλλωστε, και το ξέρουμε όλοι πολύ καλά.» 

 

Νατάσα Ράγιουδηλώσεις διασήμωνΕΓΩ!WeeklyΗ Νατάσα Ράγιου μιλάει για την κρίση στην πολιτική, για το γάμο της αλλά και για τις επιθέσεις που έχει δεχτεί.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΝατάσα Ράγιου
Keywords
Τυχαία Θέματα