«Θέλω το 2012 να ξαναβρούμε όλοι το κέφι μας!»

18:03 21/12/2011 - Πηγή: Myself

Ο Κώστας Μαρτάκης φωτογραφίζεται για το περιοδικό HELLO! και μιλάει για τα πιο ευτυχισμένα του Χριστούγεννα, αλλά και για τα σχέδιά του για το νέο έτος. Ο τραγουδιστής έχει κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ, με τίτλο «Ένταση». Μιλώντας για τη νέα του δισκογραφική δουλειά, ο Κώστας Μαρτάκης λέει: «Είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω υπερήφανος για το νέο μου CD. Άλλωστε, μεγαλώνω, θέλοντας και μη, και αλλάζουν κάποια πράγματα μέσα μου και

στον τρόπο σκέψης μου». Ενώ αποκαλύπτει και τα καινούργια στοιχεία που έχει αυτό το CD: «Είναι μια πολυσυλλεκτική δουλειά. Έχει αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους τραγούδια, κρατώντας όμως το ίδιο ύφος. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συντελεστές, οι οποίοι μου εμπιστεύτηκαν, ολόψυχα, τα κομμάτια της καρδιάς τους».

Μιλώντας για τα Χριστούγεννα, ο τραγουδιστής κάνει τους δικούς του συνειρμούς: «Με το που σκέφτομαι τα Χριστούγεννα, στο μυαλό μου έρχονται κατευθείαν: τζάκι, άφθονα μελομακάρονα και στολισμός παντού! Γενικά, προτιμώ τις γιορτές να τις περνάω οικογενειακά, αν και έχω να το ζήσω αυτό το συναίσθημα όσα χρόνια τραγουδάω, επειδή δουλεύω. Βέβαια, τα Χριστούγεννα φέρνουν και μια μελαγχολία, καθώς φέρνεις στο μυαλό σου ανθρώπους οι οποίοι δεν υπάρχουν πια στη ζωή σου, όμως προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά».

Ακόμα θυμάται τα δικά του καλύτερα Χριστούγεννα: «Θυμάμαι όλα τα Χριστούγεννα και τις Πρωτοχρονιές μου, καθώς για μένα η καθεμιά ήταν διαφορετική. Όμως, μου έχει μείνει χαραγμένη μια χρονιά που βρισκόμουν στο εξωτερικό με την οικογένειά μου και καθόμαστε στο lobby του ξενοδοχείου με το τεράστιο τζάκι, η ορχήστρα έπαιζε βαλς και από την τζαμαρία κοιτάζαμε τα χιονισμένα έλατα. Πραγματικά, αισθανόμουν σαν πρίγκιπας, σαν να βρισκόμουν σε παραμύθι!».

Τέλος, εκφράζει τις δικές του επιθυμίες για το 2012: «Θέλω να φέρει σε μένα, στην οικογένειά μου, αλλά και σε όλο τον κόσμο υγεία, να ξαναβρούμε το κέφι μας, γιατί με όλα αυτά, τα οποία μας συμβαίνουν, μας έχει λείψει. Επίσης, επειδή αγαπώ πάρα πολύ αυτό που κάνω, θέλω να μου φέρει επιτυχία στη δουλειά μου».

Κώστας Μαρτάκηςδηλώσεις διασήμωνΟ Κώστας Μαρτάκης αποκαλύπτει τη δική του ευχή για το νέο έτος στο περιοδικό HELLO!.CelebrityyesnoyesnoΚώστας Μαρτάκης
Keywords
Τυχαία Θέματα