Το «χρυσό κορίτσι» του οίκου Gucci

10:53 16/4/2012 - Πηγή: Myself

Με τη γαλαζοαίματη γοητεία της και τη φυσική της ομορφιά, η Σαρλότ Κασιράγκι έχει ήδη μαγνητίσει τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας. Για τον εορτασμό αυτής της συνεργασίας, η νεαρή καλλονή ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στο κoκτέιλ πάρτι που δόθηκε στο εστιατόριο «Paris’s La Societe», από την καλλιτεχνική διευθύντρια του Οίκου, Φρίντα Τζιανίνι, και τον πρόεδρο, Φρανσουά Ενρί Πινό. 

Ο Οίκος Gucci όμως είναι ο πρώτος που την έχει πρωταγωνίστρια σε καμπάνια του, καθώς η χημεία και η σχέση της με την Φρίντα Τζιανίνι είναι ξεχωριστές.

«Ήταν κάτι τόσο φυσικό», εξηγεί η Σάρλοτ. Η αγάπη και των δύο άλλωστε για την ιππασία τους οδήγησε σε αυτήν τη συνεργασία, όπου θα δούμε, εκτός των άλλων, μπαντάνες με άλογα στα χρώματα του κόκκινου και του πράσινου με την υπογραφή και το στυλ του Οίκου Gucci.

 

 

Σαρλότ ΚασιράγκιParis’s La SocieteGucciΗ εγγονή της πριγκίπισσας Γκρέις του Μονακό, Σαρλότ Κασιράγκι, είναι το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας «Forever Now» του Οίκου Gucci.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό Hello!noyesΣαρλότ Κασιράγκι
Keywords
Τυχαία Θέματα