«Το πάρτι του Αμπράμοβιτς ήταν βαρετό»

16:22 12/1/2012 - Πηγή: Myself

Φέτος τα Χριστούγεννα ο Μάνος Γαβράς βρέθηκε στο νησί Saint Barts της Καραϊβικής και αναφέρει: «Είναι ένα από τα ωραιότερα νησιά της Καραϊβικής. Είναι μικρό και μπορείς να πας παντού πολύ γρήγορα. Είναι πανέμορφο, πολύ οργανωμένο και μοιάζει με μια Disney για ενήλικες.» Σε αυτό του ταξίδι είχε για παρέα τον φίλο του και παραγωγό ταινιών Gary Safady αλλά και η γνωστή παρουσιάστρια του Fashion

TV και πρόσωπο καμπάνιας μεγάλων εταιρειών, Hofit Golan, και ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός Terrence Howard. Στο συγκεκριμένο νησί έχει την έπαυλή του και ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ο οποίος διοργάνωσε στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς ένας πάρτι. Ο Μάνος Γαβράς βρέθηκε εκεί: «Περάσαμε για λίγο από το πάρτι του στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, αλλά επειδή η παρέα μας ήταν σε ένα άλλο μέρος και δεν μπορούσαν να εισέλθουν στο χώρο –ήταν με συγκεκριμένες προσκλήσεις–, μείναμε ελάχιστα και φύγαμε. Ήταν πολύ δύσκολο να μπεις. Ήταν περίπου 400 καλεσμένοι σε ένα αχανές σπίτι. Υπήρχε μια κλειστή λίστα καλεσμένων. Επειδή έτυχε να έχω πρόσκληση μέσω ενός γνωστού μου, πήγαμε. Αλλά, για να πω την αλήθεια, φίλοι που έμειναν μέχρι τέλους μου είπαν ότι ήταν βαρετό!»

Μιλώντας για τις «χλιδάτες» επιλογές του ο ηθοποιός αναφέρει: «Η επιδίωξή μου είναι να περνάω καλά, όχι χλιδάτα. Σκοπός μου είναι να κάνω πράγματα που μου αρέσουν. Φυσικά, όλοι επιθυμούν τις ανέσεις. Αν τα φέρει η δουλειά μου έτσι ώστε να μπορώ να απολαμβάνω κάποιες από αυτές, δεν θα τις αρνηθώ, αλλά δεν είναι ο στόχος μου.» 

Αυτή την εποχή ο ηθοποιός βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ετοιμάζοντας δύο ταινίες αμερικανικής παραγωγής οι οποίες θα γυριστούν στην Ελλάδα: «Ετοιμάζω δύο ταινίες αμερικανικής παραγωγής που θα γυριστούν στη Ρόδο και την Κρήτη, καλώς εχόντων των πραγμάτων μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού. Θέλω να κάνω ταινίες που να είναι διεθνούς ενδιαφέροντος, αλλά να έχουν ωστόσο ελληνικό χρώμα.» 

 

Μάνος ΓαβράςGary Safadyδηλώσεις διασήμωνΟ Μάνος Γαβράς εξιστορεί τις ενδιαφέρουσες, απ’ όλες τις απόψεις, μέρες και νύχτες του στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly».CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΜάνος Γαβράς
Keywords
Τυχαία Θέματα