«Το τσιγάρο και το ποτό με έπιασαν και μένα κότσο»

15:43 22/3/2012 - Πηγή: Myself

«Μέχρι τα 35 μου, δεν είχα να φάω. Τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου τα πέρασα χωρίς φράγκο. Δεν είχα ούτε για τσιγάρα. Χρήματα απέκτησα από τα 40 μου και μετά.» λέει ο Γιώργος Μαργαρίτης μιλώντας για το ξεκίνημα της καριέρας του. Αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα σαράντα χρόνια που έχει μέσα στη νύχτα διηγείται ένα χαρακτηριστικό συμβάν: «Μια φορά, δούλευα με μια μεγάλη φίρμα –δεν θέλω να πω το όνομα– και, βλέποντας ότι είχα επιτυχία, με φώναξε στο καμαρίνι του και μου είπε: “Τους στέλνω από εκεί που ήρθαν αυτούς που πάνε να πάρουν το γάλα του παιδιού μου”. Γέλασα, αλλά την ίδια μέρα με έδιωξε από τη δουλειά. Μόλις έγινα γνωστός, τον είδα ένα βράδυ στο πρώτο τραπέζι στο μαγαζί που τραγουδούσα. Μου είπε, λοιπόν, αυτός που με είχε διώξει από τη δουλειά: “Εγώ σε πίστεψα πρώτος”. Όμως, σκέφτηκα, μήπως είχε δίκιο; Μήπως επειδή του έκλεβα την παράσταση δεν θα έπαιρνε μεροκάματο; Μπορεί να έδιωχναν εκείνον αν δεν “έστελνε” εμένα.» 

Ο Γιώργος Μαργαρίτης στη συνέντευξή του μιλάει και για τα ναρκωτικά παραδεχόμενος πως στο παρελθόν έκανε «τσιγαράκι»: «Έκανα... τσιγαράκι. Αυτά τα έχω περάσει. Εδώ και δέκα χρόνια, όμως, τα πέταξα όλα. Όλα είναι στο μυαλό. Το τσιγάρο και το ποτό με έπιασαν και μένα “κότσο”, όπως τόσους άλλους.» Επιπλέον, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής αναφέρεται και στο πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπισε: «Έπινα ένα μπουκάλι ποτό για να βγω στην πίστα να τραγουδήσω. Σιγά σιγά, το μείωσα μόνος μου.»

 

Γιώργος Μαργαρίτηςδηλώσεις διασήμωνΕΓΩ! WeeklyΟ Γιώργος Μαργαρίτης αποκαλύπτει αποκλειστικά στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» όσα δεν είπε ποτέ.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΓιώργος Μαργαρίτης
Keywords
Τυχαία Θέματα