Τζορτζ Παπακώστας: «Με κέρδισε με το χαμόγελό της η Πατρίτσια».

16:11 17/11/2014 - Πηγή: Myself

Πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή σας με τη μαγειρική;

Ήμουν γεννημένος γι’ αυτήν τη δουλειά! Ο πατέρας μου είχε 12 εστιατόρια στη Νέα Υόρκη, κι όταν μετακομίσαμε στην Ελλάδα, το 1985, άνοιξε την αλυσίδα «Casa di Pasta». Θυμάμαι ότι όλα μου τα μεσημέρια, μετά το σχολείο, τα περνούσα σ' ένα εστιατόριο κοντά στον πατέρα μου και στους chef μας. Μου άρεσε να τους παρατηρώ και να δοκιμάζω πρώτος τα πιάτα τους.

Πώς ξεκίνησε η πορεία σας στον κόσμο της γαστρονομίας;

Τζορτζ Παπακώσταςchefδηλώσεις διασήμωνΠατρίτσια Μίλικ - Περιστέρη
Keywords
Τυχαία Θέματα