Mad Cover Me Month: Επιστρέφει και «ντύνει» με έξι υπέροχες διασκευές τον πρώτο μήνα του 2024

13:12 9/1/2024 - Πηγή: MAD

Τo Mad Cover Me Month επιστρέφει φέτος τον Ιανουάριο για να υποδεχτεί τη νέα χρονιά μαζί με αγαπημένους καλλιτέχνες και δημοφιλή τραγούδια.

Στο πλαίσιο του Mad Cover Me Month, σε σκηνοθεσία του Κώστα Γρηγορακάκη, έξι (6) acoustic διασκευές «ντυμένες» με έξι υπέροχες φωνές Ελλήνων καλλιτεχνών γίνονται η αφορμή για να θέσει ο καθένας από εμάς τους δικούς του στόχους για τη νέα

χρονιά.

Oι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι, Good Job Nicky με το τραγούδι «I will be there for you», Μarseaux με το τραγούδι «Don’t blame me», Zaf με το τραγούδι «Wake me up», Κλαυδία με το τραγούδι «What about us», Στέλιος Βαμβακάς ερμηνεύοντας το «Nερό στη βάρκα» και Νίνα Μαζάνη με το τραγούδι «Shape of my heart».

Δείτε τα music sessions εδώ:

I will be there for youDon’t blame meWake me upWhat about usNερό στη βάρκαShape of my heart

Η καμπάνια Mad Cover Me Month θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Mad TV και το YouTube channel Mad TV Greece, ένω θα επικοινωνηθεί και στα social media του σταθμού. Φέτος, υποδεχόμαστε και βάζουμε τους στόχους της νέας χρονιάς μαζί με το Mad και αγαπημένους καλλιτέχνες!

The post Mad Cover Me Month: Επιστρέφει και «ντύνει» με έξι υπέροχες διασκευές τον πρώτο μήνα του 2024 appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mad Cover Me Month, Επιστρέφει, 2024,Mad Cover Me Month, epistrefei, 2024