Mad Radio 106,2: Η Ellize καλεσμένη στα «Καμένα Βούρλα»

12:51 30/3/2023 - Πηγή: MAD

Συντονίσου καθημερινά στο Mad Radio 106,2 από τις 7:00 έως και τις 10:00

Καλεσμένη χθες το πρωί (30/03) στο Mad Radio 106,2 και στην εκπομπή «Τα Καμένα Βούρλα» ήταν η Ellize με το καινούριο της κομμάτι «Άμα Φύγεις» σε στίχους της ίδιας και μουσική Issy Beats, φέρνει τα δικά της μοναδικά vibes σε urban pop,

reggaeton και RnB διάθεση.

Το «Άμα Φύγεις» είναι μια μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ερωτικά vibes. Μιλάει για έναν επώδυνο χωρισμό και εκφράζει πόνο, θυμό και νοσταλγία, συναισθήματα τα οποία όπως εξομολογήθηκε η Ellize στον Αλέξη Μαρκάζο, την Κυριακή Δρίβα και τον Νίκο Μάντζο πηγάζουν από προσωπική εμπειρία.

Είναι μόλις 21 ετών, γεννήθηκε στη Γερμανία, έχει σπουδάσει κομμωτική, από μικρή έστελνε video σε ελληνικά και γερμανικά talent shows και όταν ήταν 18 πήρε την απόφαση να γυρίσει στην Ελλάδα και να χτίσει μία καριέρα στο τραγούδι. Η πρώτη επαφή της Ellize με τη μουσική είχε εκκλησιαστικά, λαϊκά και ηπειρώτικα ακούσματα. Παρόλο που το είδος που εκπροσωπεί είναι η rapRnB, η καλλιτέχνιδα θα έγραφε λαϊκό τραγούδι και δεν θα έλεγε όχι στο να ηχογραφήσει το Gucci Φόρεμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

@madtv ‍ AMA FYGEIS ‍ @Ellize #MadRadio1062 #ellize #fy #fyp #φοργιου ♬ original sound – Mad TV

The post Mad Radio 106,2: Η Ellize καλεσμένη στα «Καμένα Βούρλα» appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα