MadWalk 2023 by Three Cents: Εντυπωσίασε το κοινό στην τηλεοπτική του μετάδοση στο Mega

18:29 20/12/2023 - Πηγή: MAD

Μουσική, μόδα και λαμπερές εμφανίσεις στο πιο εκρηκτικό τηλεοπτικό show

Το Madwalk 2023 by Three Cents, ο μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα, καθήλωσε τους τηλεθεατές το βράδυ του Σαββάτου, στην αποκλειστική του μετάδοση στο Mega.

Μάλιστα, κατά τη μετάδοσή του, το τηλεοπτικό κοινό ανταποκρίθηκε θερμά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζοντας τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών και των εντυπωσιακών acts και catwalks. Το ίδιο βράδυ, το #madwalk23

βρέθηκε στην 1η θέση στα trends του Χ (twitter) και στη 2η θέση την αμέσως επόμενη ημέρα.

Στο εντυπωσιακό σκηνικό του Madwalk 2023 by Three Cents παρακολουθήσαμε λαμπερά catwalks με δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands, καθώς και εντυπωσιακά performances από αγαπημένους καλλιτέχνες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Την εκδήλωση παρουσίασε η Βίκυ Καγιά. Στο closing act, σε μία super guest εμφάνιση που έβαλε φωτιά στο stage, ο δημοφιλής Ιταλός τραγουδιστής και ηθοποιός Michele Morrone.

H Konnie Metaxa ερμήνευσε το τραγούδι «Venus» με τις δημιουργίες του Apostolos Mitropoulos για τo catwalk της Colgate.

H Josephine τραγούδησε «Τα καλά κορίτσια» και το «Paint the town red» συνοδεύοντας το catwalk με τις δημιουργίες του brand 5226 by Celia Kritharioti, όπου περπάτησαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster.

H Marseaux παρουσίασε το «We Will Rock You» και το «Μαύρο καρέ κοντό» για τις δημιουργίες της adidas δίνοντας τον παλμό του show. Η Τάμτα  στο τραγούδι «Makria» ντύνοντας μουσικά τις δημιουργίες της 240791 by Eleni Kavvada.

Στο  stage του MadWalk 2023 by Three Cents, o Good Job Nicky με την Evangelia ερμήνευσαν το «Video Tape», σε ένα ιδιαίτερο, βιώσιμο catwalk, το Green Walk by ΔΕΗ, με ένα δυνατό μήνυμα για τον πλανήτη. Στο Green Walk by ΔΕΗ εμφανίστηκαν οι δημιουργίες των Klelia Andrali, Circular Independence, Musa Collection και Valentina Vasilatou. Για μια ακόμη χρονιά η ΔΕΗ ήταν ο Μεγάλος Υποστηρικτής της διοργάνωσης.

Με τα τραγούδια «Είσαι» και «Αγάπη Υπερβολική» η Lila, στο catwalk της σχεδιάστριας Nika.

Το ΜadWalk 2023 by Three Cents φιλοξένησε το catwalk τoυ νέου brand  Social Outkast, με το τραγούδι «Κάτι μας ενώνει» που ερμήνευσαν FY και Kimi. Στη σκηνή περπάτησαν οι ιδρύτριες του brand Ami Yiami, Fosbloque και iMikriOllandeza, καθώς και ο Δημήτρης Σαραντόπουλος.

H Κατερίνα Λιόλιου ανέβηκε στη σκηνή με το «The show must go on» στο εκρηκτικό catwalk του Valtadoros.

O Θοδωρής Μαραντίνης με την Κατερίνα Παπουτσάκη με το τραγούδι «Ανισόπεδη ντίσκο», συνόδευσαν το catwalk του brand XXLOVE.

Η Ελένη Φουρέιρα τραγούδησε το «Naked», κατά τη διάρκεια του catwalk της MAC Cosmetics, και στη συνέχεια μαζί με τον Apon ερμήνευσαν το «Gdysou».

Στο act του Creators Lab by IKEA, παρουσιάζονται δημιουργίες των νέων σχεδιαστών Aenao, Nikolas Barelier με το brand Scala, Theodore Dushi, Athena Karantzigianni, Ioannis Koulouris, The Norm και Queen of Harns, oι DISPLAY και Natasha Kay έδωσαν το ρυθμό με το «Creators Mega Mix».

Τη σκυτάλη πήρε η Δέσποινα Βανδή με τα τραγούδια «Σ’ αγαπάω και δεν πάω καλά» συνοδεύοντας το catwalk της Celia Kritharioti.

Οι δημιουργίες του Dante παρουσιάστηκαν υπό τους ήχους του «Cry me a river» που ερμήνευσε ο Andrew Lambrou. Την πασαρέλα έκλεισε ο Γιώργος Καράβας.

O Βασίλης Κούρτης με το τραγούδι «Feeling Good» συνόδευσε το catwalk των Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos.

H Ήβη Αδάμου με τον Τrannos ερμήνευσαν το τραγούδι «Τι σου κάνει» στην παρουσίαση του catwalk της Pink Woman.

Οι δημιουργίες του Vrettos Vrettakos παρουσιάστηκαν από το ντουέτο των 3 SUM και του Σάκης Ρουβά στο τραγούδι «Θέμα» αλλά και στο remake της μεγάλης επιτυχίας «Σπάσε το χρόνο».

Η βραδιά έκλεισε με ένα λαμπερό πάρτι, όπου ο DJ Αντώνης Δημητριάδης – AD1 απογείωσε τη διάθεση με ένα δυναμικό DJ set. Μαζί του στο stage βρέθηκε ο DJ Dim Chord.

Το MadWalk έχει καθιερωθεί ως o απόλυτος θεσμός μόδας στη χώρα μας και υπόσχεται περισσότερες συναρπαστικές στιγμές και εκπλήξεις για το 2024.

Μεγάλος Χορηγός του event η THREE CENTS!

Η εταιρεία Three Cents Artisanal Beverages ιδρύθηκε από μια ομάδα bartender που αναζητούσαν άριστα υλικά ανάμιξης για τα cocktail τους. Κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο προσεκτικά ώστε να προσφέρει στα ποτά το καλύτερο δυνατό άρωμα και την πιο ζωηρή ανθράκωση. Για την παρασκευή τους χρησιμοποιούνται απολύτως φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητά χρώματα. Η προσθήκη του διοξειδίου του άνθρακα γίνεται υπό συνθήκες πολύ υψηλής πίεσης για να διαφυλαχθεί η ανθράκωση και το άρωμα σε βάθος χρόνου. Τα προϊόντα της Three Cents Artisanal Beverages αποτελούν υλικά ανάμιξης ανώτερης ποιότητας, από bartender προς bartender.

Μάθετε περισσότερα στο https://threecents.com/

Μεγάλος Υποστηρικτής του event η ΔΕΗ!

Η ΔΕΗ είναι η κορυφαία εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, με δραστηριότητες στην παραγωγή, διανομή και  πώληση ηλεκτρικής ενέργειας στους καταναλωτές.

Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, με θερμικούς και υδροηλεκτρικούς σταθμούς καθώς και εγκαταστάσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας περίπου 5,6 εκατ. πελάτες σε όλη τη χώρα.

Η ΔΕΗ επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της προκειμένου να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της ενεργειακής μετάβασης μέσα από την υλοποίηση των στρατηγικών προτεραιοτήτων της. Προχωρά στην απo-ανθρακοποίηση μέσω της επιτάχυνσης της απόσυρσης των λιγνιτικών μονάδων και της προώθησης των επενδύσεων σε ΑΠΕ, εστιάζει στον ψηφιακό μετασχηματισμό της μέσω της εφαρμογής νέων τεχνολογιών σε όλες τις δραστηριότητές του Ομίλου και τοποθετεί τον πελάτη στο επίκεντρο της εμπορικής δραστηριότητάς της. Η ΔΕΗ ιδρύθηκε το 1950 και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2001.

The post MadWalk 2023 by Three Cents: Εντυπωσίασε το κοινό στην τηλεοπτική του μετάδοση στο Mega appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MadWalk 2023, Three Cents, Εντυπωσίασε, Mega,MadWalk 2023, Three Cents, entyposiase, Mega