Netflix: Ντεμπούτο για τη σειρά “BEEF” με απίθανο ρεκόρ

17:36 7/4/2023 - Πηγή: MAD

Μήπως θα γίνει το νέο μας κόλλημα;

Η νέα σειρά του Netflix “BEEF” έκανε χθες το ντεμπούτο της στην πλατφόρμα και κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να έχει ένα αψεγάδιαστο σκορ του 100% στο Rotten Tomatoes (site αφιερωμένο σε κριτικές, πληροφορίες και νέα ταινιών), κερδίζοντας έτσι την σήμανση Fresh.

Το

BEEF είναι σε συμπαραγωγή με την A24, αμερικανική εταιρεία παραγωγής ταινιών & σειρών, όπως τα “The Lighthouse”, “Midsommar” και το 7 φορές βραβευμένο με Όσκαρ, “Τα Πάντα Όλα” (Everything Everywhere All At Once) και το “The Whale” που χάρισε στον Brendan Fraser το πρώτο του χρυσό αγαλματίδιο. Τηλεοπτικά έχει υπογράψει την επιτυχία της σειράς “Euphoria” του HBO με την Zendaya.

Το story της σειράς

Δύο άγνωστοι που παραλίγο να τρακάρουν αρχίζουν να ξεσπάνε ο ένας τον άλλο με τα νεύρα και τον θυμό τους να παίρνουν απροσδόκητες διαστάσεις. Σύμφωνα με την πλοκή, ο Danny Cho (Yeun) είναι ένας αποτυχημένος εργολάβος με πολλά κόμπλεξ από το παρελθόν του, ο οποίος έρχεται σε σύγκρουση με την Amy Lau (Wong), μια αυτοδημιούργητη entrepreneur με την φαινομενικά τέλεια ζωή. Η κόντρα τους όμως αρχίζει να ξετυλίγεται και στην προσωπική τους ζωή, προσφέροντας γερές δόσεις μαύρου χιούμορ και συγκινητικού δράματος.

Δείτε εδώ το trailer της σειράς:

The post Netflix: Ντεμπούτο για τη σειρά “BEEF” με απίθανο ρεκόρ appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα