Playmen & Valeron ft. Klavdia: Ποιο μεγάλο club anthem των ‘00s φέρνουν ξανά στο προσκύνιο;

16:18 29/2/2024 - Πηγή: MAD

Οι παγκοσμίως αναγνωρισμένοι DJs και μουσικοί παραγωγοί Playmen ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον διεθνούς φήμης DJ και παραγωγό της ηλεκτρονικής σκηνής Valeron και παρουσιάζουν σε διασκευή το «Touch Me», ένα από τα διεθνή dance hits των ‘00s, μέσα από το δικό τους μοναδικό μουσικό πρίσμα. Οι Playmen και ο Valeron «δημιουργούν» εκ νέου το «Touch Me», 23 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, συνδυάζοντας

afro και progressive ήχο, μαζί με σαγηνευτικά φωνητικά από την Klavdia, σ’ ένα «εκρηκτικό» αποτέλεσμα.

Το track, που είναι διαθέσιμο στις streaming υπηρεσίες, θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο EP των Playmen με διασκευές μεγάλων επιτυχιών, όπως τα «Movin’ Too Fast» και «Luv You» που κυκλοφόρησαν τους προηγούμενους μήνες και έχουν γνωρίσει επιτυχία εντός κι εκτός Ελλάδας.

Η πρώτη κυκλοφορία του «Touch Me», από τον Πορτογάλο παραγωγού της house Rui da Silva και τη Βρετανίδα στιχουργό και τραγουδίστρια Cassandra Fox, έγινε την Πρωτοχρονιά του 2001 και γνώρισε τεράστια παγκόσμια επιτυχία. Το τραγούδι έγινε πλατινένιο στη Μεγάλη Βρετανία και «καρφώθηκε» στο no1 των charts πολλών χωρών μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ενώ έγινε ένα από τα μεγαλύτερα club anthems.

Ακούστε εδώ το τραγούδι:

The post Playmen & Valeron ft. Klavdia: Ποιο μεγάλο club anthem των ‘00s φέρνουν ξανά στο προσκύνιο; appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα