Η Ellie Goulding έκανε τον πιο παραμυθένιο γάμο!

16:15 2/9/2019 - Πηγή: MAD

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Caspar Jopling.

Στα λευκά ντύθηκε η αγαπημένη τραγουδίστρια Ellie Goulding, η οποία παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Caspar Jopling, σε μία παραμυθένια τελετή το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στον καθολικό ναό του York Minster στην Αγγλία και οι καλεσμένοι ήταν λίγοι και εκλεκτοί. Ανάμεσά τους η Katy Perry με τον αρραβωνιαστικό της Orlando Bloom,

ο James Blunt, η Sienna Miller και πολλοί άλλοι από τον κόσμο του θεάματος και της μουσικής. Φυσικά δεν έλειψαν και οι γαλαζοαίματοι καλεσμένοι, όπως η Δούκισσα Sarah Ferguson του York και οι κόρες της, οι Πριγκίπισσες Beatrice και Eugenie.

Η Ellie Goulding φόρεσε ένα Chloé λευκό νυφικό με δαντελωτό λαιμό και μακριά μανίκια, το οποίο συνόδευσε με ένα πέπλο και έφτασε στο ναό με ένα μπλε βαν Volkswagen.

Ο Caspar Jopling είναι έμπορος τέχνης και γνωρίστηκε με την Ellie Goulding το 2017, μέσω της Πριγκίπισσας Eugenie, η οποία είναι κοινή φίλη του ζευγαριού. Τον Αύγουστο του 2018 το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και έτσι ένα χρόνο αργότερα ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Και στα δικά σας!

The post Η Ellie Goulding έκανε τον πιο παραμυθένιο γάμο! appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα