Πόσο θα κόστιζαν σήμερα τα ψώνια του “Kevin” από την ταινία “Home Alone”;

10:03 27/12/2023 - Πηγή: MAD

Τόσο κοστίζει το 2023

Πρόσφατα αναφέρθηκε ότι η ταινία “Home Alone” είναι η πιο πολυπαρακολουθημένη ταινία των Χριστουγέννων με τις “A Christmas Story” και “A Charlie Brown Christmas”. Κάπως έτσι η ταινία έγινε ξανά viral στο TikTok φέτος με έναν… διαφορετικό τρόπο!

Ένας TikToker ανέβασε πρόσφατα στο TikTok ένα βίντεο όπου εξερευνούσε το κόστος των αγορών του μικρού πρωταγωνιστή από το σούπερ μάρκετ στην επιτυχημένη ταινία του 1990. Τότε, που πήγε μόνος του στο σούπερ μάρκετ όταν όλη η οικογένειά του έφυγε για χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Στη

συνέχεια απαριθμεί τα ψώνια του “Kevin”:

Mac and cheese
ψωμί
γάλα
σκόνη πλυντηρίου
χυμό πορτοκάλι
στρατιωτάκια
φύλλα στεγνωτηρίου
πλαστική μεμβράνη

Ο TikToker πέρασε σε μερικούς υπολογισμούς με τις σημερινές τιμές και έβγαλε το σύνολο που πλέον, αγγίζει τα 63,73 δολάρια, ενώ σε αυτό θα πρέπει να προσθέσουμε και τον φόρο 5,25 δολάρια. Επομένως, το τελικό ποσό διαμορφώνεται στα 68,99 δολάρια, δηλαδή σχεδόν 3,5 φορές το αρχικό κόστος. Η μεγάλη αυτή διαφορά οφείλεται στον πληθωρισμό και το αυξανόμενο κόστος ζωής.

@sellitlikelyons Groceries in 1990 vs Today Breakdown #fyp #homealone #rockwalltx #geoffreylyons #lyonsden #northtexas #dallastx #dallasrealestate #dfw #dfwrealtor ♬ original sound – Geoffrey Lyons

The post Πόσο θα κόστιζαν σήμερα τα ψώνια του “Kevin” από την ταινία “Home Alone”; appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα