Absolutely Fabulous darling

Οι Ab Fab κυρίες που μας κράτησαν συντροφιά με τις παράλογες ζωές τους στις αρχές της δεκαετίας του 90 αλλά και αργότερα σε διάφορες σποραδικές εμφανίσεις τους και, ευτυχώς, σε αμέτρητες επαναλήψεις τους επιστρέφουν ακόμα πιο large. Large σε χαρακτήρα, large και σε κυριολεκτικό μέγεθος αφού το ραντεβού που μας δίνουν είναι, αυτή τη φορά, στη μεγάλη οθόνη.

Η Jennifer Saunders πρωταγωνίστρια και σεναριογράφος της πολυβραβυμένης κωμικής βρετανικής σειράς Absolutely Fabulous γράφει ήδη πυρετωδώς το σενάριο

της ταινίας ενώ μέχρι να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες θα κυκλοφορήσουν και τρία special επεισόδια από το BBC με πρωταγωνίστριες τις δύο Ab Fab κυρίες.

«Ήθελα να γράψω το ‘Ab Fab: The Movie’. Θα περνούσαμε τόσο καλά και σκέφτηκα μια πολύ ωραία ιδέα» είπε η Saunders σε συνέντευξή της στους Times. «Δεν θα ήταν ξεκαρδιστικό αν η Edina και η Patsy πήγαιναν σε ένα πάρτυ στην θαλαμηγού κάποιου ηγέτη ολιγαρχικού καθεστώτος, μεθούσαν, τις έπαιρνε ο ύπνος και ξυπνούσαν στη μέση του ωκεανού… ενώ όλοι οι άλλοι είχαν φύγει και το πλοίο είχε μετακινηθεί». Και, κάπως έτσι, αποκάλυψε την κεντρική ιδέα της ταινίας της.

Αλλά όσα και αν αποκαλύψει η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε τι να περιμένουμε, τι μας περιμένει και, κυρίως, τι περιμένει τις ίδιες τις πρωταγωνίστριες. Ό,τι και να’ ναι το μόνο που ξέρουμε είναι πως θα είναι Absolutely Fabulous.

Keywords
Τυχαία Θέματα